Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pokoli hulladékhelyzet Eger Kallómalom utcájában (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Pokoli hulladékhelyzet Eger Kallómalom utcájában (Frissítve)

Eger Kallómalom utcájában pokoli hulladékhelyzet alakult ki. Egy állandosult problémáról van szó, amit a lakok nem tudnak együtt élni.

Frissítve
2017.10.17.

Mindösszesen nem egészen három napra volt szüksége Eger Város Önkormányzatának a terület megtisztításához. Gratulálunk.

Eger Megyei Jogú város Polgármesteri Hivatalától az alábbi tájékoztatást kaptuk:
„Az Eger, Kállómalom utca 24. sz. mögötti területen található, nagy mennyiségű lom jellegű illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentésükre az alábbi tájékoztatást adjuk.

A város közigazgatási területén a köztisztasági feladatokat – beleértve az illegálisan lerakott, eldobált hulladékok összegyűjtését és elszállítását is – közszolgáltatási szerveződés alapján a Városgondozás Eger Kft. végzi.

Jelzésük követően a zárt hulladéktároló mellé illegálisan elhelyezett szemét összegyűjtése és elszállítása a közszolgáltató felé feladatként kiadtuk, mely 2017. október 13-án elvégzésre is került. A megtisztított területről készült fotót mellékeljük.”

Köszönjük Eger Város Önkormányzatának a gyors megoldást. Reméljük, hogy a hulladékprobléma ismételten nem alakul ki.


Korábban
2017.10.11.

A helyszín Eger városának egy lakótelepi környéke, ahol a szemetelés tiltó tábla se veszi el a kedvét a szemeteléstől az alacsony intelligenciával megáldott egyéneknek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hölgyem/Uram! Egerben a Kallómalom utcában lakom, sajnos nap mint nap ezzel a látvánnyal kell szembesülnöm. Mint azt önök is láthatják, a Kallómalom utca 24. mögötti területen, ahol egyébként tábla is figyelmeztet,hogy nem szemétlerakó hely folyamatosan hordják ide a háztartási hulladékaikat az igénytelen, nemtörődöm emberek.

Tovább nehezíti a problémát,hogy a szemközti épületek kommunális hulladékgyűjtő konténere is itt található,amelyet a kerítés ellenére a guberálók naponta áttúrnak,nem kevés szemetet hátrahagyva maguk után a környéken. Sajnos sok ember nem tartja be az együttélés alapvető szabályait. Pedig szerintem minden épp eszű embernek arra kéne törekednie,hogy tiszta környezetet teremtsen maga körül,nem csak önmaga,de mindenki más számára is. Remélem sikerül orvosolni a problémát,talán egyszer eljutunk oda,hogy mindenféle figyelmeztetés nélkül is vigyázni fog mindenki a környezete tisztaságára.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Eger Kallómalom utca bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak. Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...