Szemétkupacok Törökbálinton

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Szemétkupacok “szaporodására” hívja fel a figyelmet a törökbálinti hulladékvadász. Vajon mióta zajlik illegális hulladéklerakása Érd és Törökbálint között?

A településről ez az idei első bejelentés. A korábbiakat ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Törökbálinton, az Érd Felsővölgyi út – M0 között elhelyezkedő erdős-mezős részen az utóbbi pár hétben megszaporodott az illegális szemétlerakás.Csatolok két képet. Az első kép az M0-ás felüljáró (vadátjáró) csatlakozásánál lerakott szemétkupacot ábrázolja.

Másodikként csatoltam egy térképet, ahol bejelöltem ennek pontos helyét, valamint szintén jelöltem egy, a Felsővölgyi út törökbálinti oldalán lerakott szemétkupac helyét is. A térképen elhelyeztem egy további jelölést is a Törökbálinti út mellett. Ezen a területen kiirtották a növényzetet, és ezzel egy időben ezen az útvonalon is megjelentek a szemétkupacok. Segítségüket előre is köszönöm!”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Szemétkupacok bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak. Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: