Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gárdonyi vasúti aluljáró szemétdombja (Frissítve)

Gárdonyi vasúti aluljáró szemétdombról érkezett bejelentés, amit az egyik helyi hulladékvadász vadászott le a napokban. A terület valószínűleg Máv tulajdon.

Frissítés
2017.11.30.

A bejelentőtől a napokban az alábbi képes üzenetet kaptuk.
“Sziasztok! A mai napon lelkes csapatunkkal a területről összeszedtük és a megfelelő helyre elszállítottuk a bejelentett hulladékot. Javaslatunk, a megrongált kerítés helyreállítása, illetve megerősítése. Így csökkenthető az itt lerakott hulladék.”

Hatalmas dicséret illeti az önkéntesek által elvégzett takarítást! Egy újabb kiváló példa az emberek tenni akarásának. Köszönjük!


Korábban
2017.10.14.

Emiatt a bejelentést a MÁV csoportnak továbbítjuk remélve a mihamarabbi megoldását a helyszín szemetességének.

A bejelentés szövege
“Üdvözeletem! Gárdonyban, a vasúti aluljáró bejárata mellett készültek ezek a fotók. Pontosan itt: https://goo.gl/maps/7ZjbPUGAdmm”

Hulladék jellege: kommunális.

Gárdonyi vasúti aluljáró helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak, illetve a MÁV-nak. Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek