Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Verseny utca, ahol az autók a szeméttel versenyeznek a parkolóhelyért

Verseny utca, ahol az autók a szeméttel versenyeznek a parkolóhelyért. Egy évek óta zajló verseny ez, aminek a vége nem látható előre.

Korábban a helyszínről már érkezett bejelentés, amit a VIII. kerületi Önkormányzat fel is számolt. A terület problémája az, hogy három kerület határán található, illetve az ingatlanok tulajdonosai nem törödnek, vagy nem tudnak az állandóan kialakuló hulladékproblémáról. A korábbi bejelentés itt és a terület korábbi megtiszításáról szóló cikk ide kattintva elérhető.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A verseny utca 22-26-tal szemben ismet soron kivüli “lomtalanítás” folyik …”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi.

Verseny utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak. Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek