Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ozone Zöld-díj egyik díjazottja a Hulladékvadász - Hulladekvadasz.hu

Ozone Zöld-díj egyik díjazottja a Hulladékvadász

Az Ozone Zöld-díj egyik díjazottja lett a civil szervezetek kategóriájában a Hulladékvadász. A díjazottak közt szerepelt az FKF, a Nissan és a Pet Kupa is.

A rangos környezetvédelmi díjat 2010-ben alapította az Ozone Televízió, ami évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az idei alkalomra pályáztak eddig a legtöbben, köszönhetően a környezettudatosság rohamos fejlődésének. A rendezvény helyszíne a budapesti Akvárium Klub volt, ahol egyben a Zöldgömb Fesztivál is megrendezésre került október 14-én.

A 8. Ozone Zöld-díj díjazottai. Gratulálunk minden nyertesnek. / Fotó: Hulladekvadasz.hu

A 8. Ozone Zöld-díj díjazottai. Gratulálunk minden nyertesnek. / Fotó: Hulladekvadasz.hu

A pályázók 5 különböző kategóriában jelentkezhettek, amik az alábbiak voltak: nagyvállalatok, KKV-k, civilszervezetek, iskolák és magánszemélyek .

A beérkező pályaműveket több elismert személyiségből összeálló zsűri értékelte, aminek  Dr. Béres András, a Hermann Ottó Intézet szakmai ügyvezető-helyettese volt az elnöke.

A nagyvállalati kategóriában megosztott díjátadás történt, ahol a zsűri követendő példaként a Nissan-t és a Fővárosi Közterület Fenntartó Nonprofit Zrt.-t kiáltotta ki nyertesnek, példaértékűnek nevezve tevékenységüket a környezetvédelem és a környezettudatosság jegyében.

Az egyéni kategória díj nyertese a Háztartásom Hulladék Nélkül blog háziasszonya, Tóth Andi lett. A Hulladékvadász.hu szerkesztőségének nagy öröm, hiszen Andival már több mint egy éve együtt dolgozunk, segítjük egymás munkáját. Itt külön kiemelnénk az oldalunkon szerdánként megjelenő Háztartásom Hulladék Nélkül rovatot, ami hozzá köthető.

A civil kategóriában a Pet Kupa kapta az első helyért járó díjat a Tisza megmentéséért folytatott több éves harcuk miatt. Gratulálunk a csapatnak, hiszen sokan nélkülük a tiszai hulladékproblémáról nem is hallottak volna.

Ozone Zöld-díj, a hulladékvadász 2. helyezése

A civil kategóriában a Hulladekvadasz.hu üzemeltetőjeként a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (röviden JÖN Alapítvány) pályázott az Ozone Zöld-díj elnyerésére, ahol az a nagy megtiszteltetés érte, hogy 2. helyezést ért el.

Szebenyi Péter, környezetmérnök az oldal ötletgazdája az átvett díjjal. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szebenyi Péter, környezetmérnök az oldal ötletgazdája az átvett díjjal. / Fotó: hulladekvadasz.hu


Az OzoneTv -ről bővebben

Magyarország legnézettebb közösségi besorolású „zöld” televíziós csatornája, ahol keresik a válaszokat arra, hogyan alkalmazkodhatunk az egyre jobban fogyó forrásainkhoz, életterünkhöz, miközben kutatják a lehetőségeket, miképpen védhetjük meg mindannyiunk életterét, a bolygót.

Az OzoneTv országosan elérhető a műsorterjesztő szolgáltatók kínálatában.

Nem csak a Földet romboló problémákkal foglalkoznak, hanem bemutatják a világ szépségeit. Saját gyártású tartalmaival a csatorna elkötelezte magát a „zöld törekvések” mellett.

2017 május 1-jén megújult a LifeNetwork és OzoneNetwork televízió, mostantól LifeTv és OzoneTv néven, új arculattal, friss tartalmakkal várják a kedves nézőket!

2017 május 1-jén megújult a LifeNetwork és OzoneNetwork televízió, mostantól LifeTv és OzoneTv néven, új arculattal, friss tartalmakkal várják a kedves nézőket!

Fontos számukra a Föld értékeinek megóvása, a bolygónk csodálatos tájainak bemutatása, és a nézők „zöld” szemléletre nevelése. A csatorna igyekszik bemutatni Magyarország, és a világ más tájainak szépségeit, kulturális értékeit.

Forrás: ozonetvmedia.hu

You may also like...