Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Lőcsei út és a Bosnyák téri piac környéke katasztrofális állapota

A Lőcsei út és a Bosnyák téri piac környéke katasztrofálisan hulladékkal szennyezett. Egymás követő szemétdombokról számol be a bejelentő.

A Bosnyák tér környékéről már korában is érkezett bejelentés Zuglóból, de a kerület további megoldott és megoldatlan bejelentéseit ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A bosnyák téri piac környéke katasztrofálisan hulladékkal szennyezett, aki itt lakik, azt nem zavarja ez a sok szemet? vagy már megszokták?”

Hulladék jellege: háztartási autógumi műanyag

A Lőcsei út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek