Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Soroksár Vasútállomás szomszédjában vegyszeres vödrök (Frissítve)

A Soroksár Vasútállomás szomszédjában vegyszeres vödröket vélt felfedezni egyik XXIII. kerületi hulladékvadászunk, ami mind veszélyes hulladéknak minősül.

Frissítve
2017.10.28.

A területről a veszélyesnek minősülő hulladék elszállítása megtörtént, amivel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást kaptuk
“Az Önök által bejelentett veszélyes hulladék elszállításra került több ütemben, mert az éves FKF Rt. által szervezett lomtalanítás keretében ez a hely volt kijelölve. A szolgáltató folyamatosan szállította el a hulladékot, tehát nincs veszélyes hulladék a közterületen.”

Köszönjük az FKF Nonprofit Zrt.-nek és a helyi szerveknek a munkáját.


Korábban
2017.10.20.

A helyszínen megtalálható építőipari festékektől egészen az autóipari kenőanyagokig szinte minden, a soroksári Hősök terén. A kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva tekinthetőek meg.

A Soroksár Vasútállomás helyszínétől nem messze, a Hősök terén EZ! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Soroksár Vasútállomás helyszínétől nem messze, a Hősök terén EZ! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A soroksári vasútállomás melletti hulladék halom kb. 20m-re van egy kisebb is az út mellett, ugyanúgy festékek. Hősök tere.

Hulladék jellege: építési műanyag vegyi veszélyes

Soroksár Vasútállomás melletti Hősök teréről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek