Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ecseri matractemető a Ferihegyi Repülőtér mellett

Az ecseri matractemető helyszínén a bejelentés szerint főként háztartásból származó hulladékok találhatóak, mindez a Ferihegyi Repülőtér szomszédságban.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Egy bejelentést szeretnék átküldeni. A vecsési Kispatak természetvédő egyesület és hulladékkommandóhoz érkezett a reptére kijáró fotósoktól a bejelentés szombaton. Csatoltam a képeket és térképet. Sajnos Ecseren nincs mezőőr. A vecsési határt elhagyva sok a szemét, nálunk van mezőőr. Minden jót, sok sikert! Gratulálok az elismeréshez!

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Ecseri matractemető helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek