Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Egy autóroncs Érd központjában

Hosszabb ideje vesztegel egy autóroncs Érd központjában – állítja az egyik érdi hulladékvadász bejelentésében, mindez egy nagy forgalmú útszakaszon.

Az autóroncs Érd központjában, háttérben a Stop Shop bevásárlóközpont. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az autóroncs Érd központjában, háttérben a Stop Shop bevásárlóközpont. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Már több hete vesztegel Érd Megyei Jogú Város központjában a Stop Shop bevásárlóközpont mellett ez a rendszámmal is ellátott roncs autó. A képeken jól látható, hogy a kerekei már jó ideje le vannak eresztve, vagy alapból már lyukas. A kocsi hátoldalán van rendszám, de elől már nincs. Emiatt könnyedén beazonosítható.

Kérem, küldjék el a megfelelő szervhez a bejelentésemet. Remélem minél hamarabb elkerül innen ez a roncs, hiszen hasznos parkolási helyet foglal, az amúgy is nagy forgalmű központi Budai úton.”

Érd városából érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Hulladék jellege: autóroncs.

Autóroncs Érd érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek