Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Egy autóroncs Érd központjában - Hulladekvadasz.hu

Egy autóroncs Érd központjában

Hosszabb ideje vesztegel egy autóroncs Érd központjában – állítja az egyik érdi hulladékvadász bejelentésében, mindez egy nagy forgalmú útszakaszon.

Az autóroncs Érd központjában, háttérben a Stop Shop bevásárlóközpont. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az autóroncs Érd központjában, háttérben a Stop Shop bevásárlóközpont. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Már több hete vesztegel Érd Megyei Jogú Város központjában a Stop Shop bevásárlóközpont mellett ez a rendszámmal is ellátott roncs autó. A képeken jól látható, hogy a kerekei már jó ideje le vannak eresztve, vagy alapból már lyukas. A kocsi hátoldalán van rendszám, de elől már nincs. Emiatt könnyedén beazonosítható.

Kérem, küldjék el a megfelelő szervhez a bejelentésemet. Remélem minél hamarabb elkerül innen ez a roncs, hiszen hasznos parkolási helyet foglal, az amúgy is nagy forgalmű központi Budai úton.”

Érd városából érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

Autóroncs Érd érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...