Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szombathelyi Levéltár mögötti szelektív patthelyzet - Hulladekvadasz.hu

Szombathelyi Levéltár mögötti szelektív patthelyzet

A szombathelyi Levéltár mögötti szelektív hulladékgyűjtő sziget patthelyzetről érkezett bejelentés, ami a Történelmi Karnevál óta áll fent, a bejelentő szerint.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Szombathelyen a Levéltár mögötti parkoló, a Szombathelyi Történelmi Karnevál óta ilyen állapotok uralkodnak, illetékesek tehetnének valamit ez ügyben…”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, üveg.

[codepeople-post-map]

Szombathelyi Levéltár helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


Savaria Történelmi Karneválról pár szóban

Savaria Történelmi Karnevál Közhasznú Közalapítvány azzal a céllal jött létre, hogy a közel kétezer éves Szombathely-Savaria történelmi értékeit, hagyományait ápolja. A Savaria Történelmi Karnevál szervezőjeként több mint 10 éven át segítette az ókori kultúra iránt érdeklődőket a római kor óta lakott település történetének, hagyományainak, életmódjának megismerésében.

A többnapos örökségturisztikai rendezvény létrehozásában és lebonyolításában napjainkban is aktív partnere a Savaria Turizmus Nonprofit Kft.-nek.

Forrás: karnevalsavaria.hu

You may also like...