Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szombathelyi Levéltár mögötti szelektív patthelyzet

A szombathelyi Levéltár mögötti szelektív hulladékgyűjtő sziget patthelyzetről érkezett bejelentés, ami a Történelmi Karnevál óta áll fent, a bejelentő szerint.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szombathelyen a Levéltár mögötti parkoló, a Szombathelyi Történelmi Karnevál óta ilyen állapotok uralkodnak, illetékesek tehetnének valamit ez ügyben…”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, üveg.

Szombathelyi Levéltár helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


Savaria Történelmi Karneválról pár szóban

Savaria Történelmi Karnevál Közhasznú Közalapítvány azzal a céllal jött létre, hogy a közel kétezer éves Szombathely-Savaria történelmi értékeit, hagyományait ápolja. A Savaria Történelmi Karnevál szervezőjeként több mint 10 éven át segítette az ókori kultúra iránt érdeklődőket a római kor óta lakott település történetének, hagyományainak, életmódjának megismerésében.

A többnapos örökségturisztikai rendezvény létrehozásában és lebonyolításában napjainkban is aktív partnere a Savaria Turizmus Nonprofit Kft.-nek.

Forrás: karnevalsavaria.hu

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek