Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szigony utca szelektívét elönti a szemét

Szigony utca és a Práter utca sarkán álló szelektív hulladékgyűjtőjét elönti a szemét. Vajon hányszor történhetett meg ez az esett Józsefvárosban?

Egy újabb példa rá, hogy sokak rosszul értelmezik a szelektív hulladékgyűjtés fogalmát. Nekik javasoljuk a facebookon létrehozott Szelektív hulladékgyűjtés csoportunkat.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ez a hulladék halom a Szigony utca és a Práter utca sarkán lévő szelektív hulladékgyűjtők mellett. A probléma állandóan fenn áll. eltűnik a kupac, lesz másik.”

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag.

A Szigony utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális szerveknek.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek