Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Velence szántóján több kicsi szemétdomb - Hulladekvadasz.hu

Velence szántóján több kicsi szemétdomb

Velence szántóján több kisebb szemétdombra lett figyelmes a bejelentős az utóbbi hetekbe. Állítása szerint rendszeresen hordanak ki oda hulladékot ismeretlenek.

A Velencéről érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni. Köszönjük a bejelentéseket és a hatóságok munkáját is.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! építési törmelék, bútorlapok Velencén a szántóföldek között. A koordináta jónak tűnik. A mellékelt képen jobban látszik. de a területen nem csak ez az egy kupac van. Sajnos sokan hordják ide a szántóföldek közé a különböző hulladékukat.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Velence szántóján és helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális szerveknek.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...