Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Blaha Lujza tér illegális hulladék kirakata - Hulladekvadasz.hu

Blaha Lujza tér illegális hulladék kirakata

A Blaha Lujza tér egyik kirakatában egy mini szemétdombra lehetünk figyelmesek, amit az arra járó lakók és turisták mindennap megtekinthetnek.

A városi hulladékvadászunk bejelentési levelében azon morfondírozik, hogy a betört és szeméttel telehordott kirakat miért nem takarították ki, hiszen az üvegezést utólag pótolták. Egy újabb budapesti nevezetesség jött létre a Blaha Lujza tér egyik aluljárói kijáratánál? Kitudja, az idő majd eldönti.

A Blaha Lujza tér, ahol naponta több ezer ember megfordul. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Blaha Lujza tér, ahol naponta több ezer ember megfordul. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! A szemét most épp nem az utcán hever, hanem egy használaton kívüli kirakatban, amit betörtek és a járókelők ide szemeteltek. A kirakatot aztán beüvegezték a szemét viszont ott maradt. Felmerül bennem a kérdés, hogy mégis hogy lehet ilyen nemtörődöm módon munkát elvégezni? És mikor fog innen eltűnni ezek után a szemét? A belváros egyik legforgalmasabb ponjáról van szó, ahol rengeteg turista is megfordul. Én szégyellem, hogy ezt kell látniuk.
Cím: 8.kerület, Rákóczi út 39.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

A Blaha Lujza tér helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

A Blaha Lujza tér a wikipedia szerint

A Budapest VIII. kerületében, Palotanegyed városrészben található. Ez az egyik legforgalmasabb tér Budapesten. A Rákóczi út és a József körút kereszteződése mellett található. Blaha Lujzáról, a 19. század századvégi és az azt követő századeleji híres népszínművésznőről és énekesnőről, a „nemzet csalogányáról” nevezték el 1920-ban,[1] ugyanis a művésznő évtizedekig volt tagja a Nemzeti Színház társulatának, s a közelben, a Rákóczi út és az Erzsébet körút sarkán álló házban, lakott. A terület előzőleg a Népszínház utca egy részét alkotta. A teret egyik oldalról határoló Rákóczi út közigazgatási határt képez a VII. és a VIII. kerület között.

Forrás: wikipedia.

You may also like...