Természetgyalázás Érd és Sóskút között

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A természetgyalázás ma Magyarországon már mindennapos dolog. Nincs ez másképp Érd és Sóskút között sem, ahol a helyi szervek tehetetlenek a szemetelők ellen.

A helyszín nem lehet ismeretlen a hulladékvadászt rendszeresen követőknek, hiszen a területről már több alkalommal kaptunk bejelentést.

A természetgyalázás az új trend Magyarországon? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A természetgyalázás az új trend Magyarországon? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A probléma abból fakad, hogy nem tudnak az aktuális szervek gátat szabni a szemetelő hordáknak, illetve a takarításra egyáltalán nincs pénz.

A szemét így csak gyűlik és gyűlik …

Nyarantaegy korábbi bejelentésben kapott információk alapjánrandom tüzek keletkeznek, ekkor mérgező anyagok szabadulhatnak fel a hulladék égése során. Továbbá a lángok akár a közeli családi házas övezetet is súlyosan veszélyeztethetik.

Építési hulladék, kommunális és minden, ami egy szeméttelepre való, de nem a természetbe. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Építési hulladék, kommunális és minden, ami egy szeméttelepre való, de nem a természetbe. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelet Hulladékvadász! Ma kimentünk sétálni a levendulás felé, a látvány már a Sóskuti utca felőli bejárótól 50 m-re felháborított, ami csak fokozódott újabb 50m múlva, aztán beljebb haladva ismét…… valamelyik építkezésről oda hordják zsákokban a rengeteg szigetelésből megmaradt hungarocell darabokat, törmeléket, sittet… A pontos hely: Érd Fenyves Parkváros Sóskuti u.-Zengő u végétől kifelé Sóskút irányába, a levendulás felé.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes, vegyi.

[codepeople-post-map]

A természetgyalázás helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: