Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Egri szemetelő levadászva! (Videóval)

Egy egri szemetelő személyt kapott lencsevégre Heves megyei hulladékvadászunk. A képeket kitakarva személyiségi jogokra hivatkozva tesszük közzé.

Természetesen a cenzúra nélküli képeket az aktuális szerveknek (önkormányzat, rendőrség) továbbítjuk.  A szemetelés bűn és a bűnösnek bűnhődnie kell. Természetesen az elkövetett tettének arányában. Reméljük ezzel a bejelentéssel egy újabb embernek vettük el a kedvét a környezetünk tönkretételétől.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztőség, Kérem tekintsék meg az alábbi videót és segítsenek minél nagyobb nyilvánosságot adni az ügynek. Helyszín: Eger Tárkányi úti bekötőút. Videót is csatolok a bejelentésemről, amit itt lehet megtekinteni.”

A videó a youtube-n található, aminek a közzétételéhez, közléséhez semmi köze a hulladevadasz.hu -nak. Bárki szabadon megtekintheti a közösségi videómegosztó oldalon. A probléma országos nem egyedi eset. Az internet tele van ilyen és ehhez hasonló videókkal.

Az egri szemetelő személlyel kapcsolatos helyszíni rajtakapásos felvételt, illetve bejelentést továbbítjuk az aktuális szervekhez, bízva abban, hogy mihamarabb elrettentő ítélet jön létre a közterületi szemetelés témakörében.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek