Egri szemetelő levadászva! (Videóval)

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Egy egri szemetelő személyt kapott lencsevégre Heves megyei hulladékvadászunk. A képeket kitakarva személyiségi jogokra hivatkozva tesszük közzé.

Természetesen a cenzúra nélküli képeket az aktuális szerveknek (önkormányzat, rendőrség) továbbítjuk.  A szemetelés bűn és a bűnösnek bűnhődnie kell. Természetesen az elkövetett tettének arányában. Reméljük ezzel a bejelentéssel egy újabb embernek vettük el a kedvét a környezetünk tönkretételétől.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztőség, Kérem tekintsék meg az alábbi videót és segítsenek minél nagyobb nyilvánosságot adni az ügynek. Helyszín: Eger Tárkányi úti bekötőút. Videót is csatolok a bejelentésemről, amit itt lehet megtekinteni.”

A videó a youtube-n található, aminek a közzétételéhez, közléséhez semmi köze a hulladevadasz.hu -nak. Bárki szabadon megtekintheti a közösségi videómegosztó oldalon. A probléma országos nem egyedi eset. Az internet tele van ilyen és ehhez hasonló videókkal.

[codepeople-post-map]

Az egri szemetelő személlyel kapcsolatos helyszíni rajtakapásos felvételt, illetve bejelentést továbbítjuk az aktuális szervekhez, bízva abban, hogy mihamarabb elrettentő ítélet jön létre a közterületi szemetelés témakörében.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: