Egri szemetelő levadászva! (Videóval)

Egy egri szemetelő személyt kapott lencsevégre Heves megyei hulladékvadászunk. A képeket kitakarva személyiségi jogokra hivatkozva tesszük közzé.

Természetesen a cenzúra nélküli képeket az aktuális szerveknek (önkormányzat, rendőrség) továbbítjuk.  A szemetelés bűn és a bűnösnek bűnhődnie kell. Természetesen az elkövetett tettének arányában. Reméljük ezzel a bejelentéssel egy újabb embernek vettük el a kedvét a környezetünk tönkretételétől.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztőség, Kérem tekintsék meg az alábbi videót és segítsenek minél nagyobb nyilvánosságot adni az ügynek. Helyszín: Eger Tárkányi úti bekötőút. Videót is csatolok a bejelentésemről, amit itt lehet megtekinteni.”

A videó a youtube-n található, aminek a közzétételéhez, közléséhez semmi köze a hulladevadasz.hu -nak. Bárki szabadon megtekintheti a közösségi videómegosztó oldalon. A probléma országos nem egyedi eset. Az internet tele van ilyen és ehhez hasonló videókkal.

Az egri szemetelő személlyel kapcsolatos helyszíni rajtakapásos felvételt, illetve bejelentést továbbítjuk az aktuális szervekhez, bízva abban, hogy mihamarabb elrettentő ítélet jön létre a közterületi szemetelés témakörében.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet