Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Csak zöldhulladék volt a zsákban? NAGYOT TÉVEDSZ! (Videóval) - Hulladekvadasz.hu

Csak zöldhulladék volt a zsákban? NAGYOT TÉVEDSZ! (Videóval)

Csak zöldhulladék volt a zsákban? Sokan azt hitték, hogy csak az volt a zsákban, de a felvétel készítője utána járt egy újabb videóval. Lássuk!

Mint már korábban beszámoltunk és a videómegosztón futótűzként terjed a videó, amin egy meglett férfi kipakolja a VolksWagen fehér Golfjából a szemetes zsákját, amiről sokan azt gondolták, hogy csak zöldhulladék. Az a hozzáállás, hogy a zöldhulladékot ki lehet hordani a természetbe egyértelműen téves, mert nem lehet.

Az emlékezetes pillanat, az elégedett mosoly, amikor a szemetelő megszabadult a szemetétől. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az emlékezetes pillanat, az elégedett mosoly, amikor a szemetelő megszabadult a szemetétől. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kommentekből leszűrtük, hogy az emberek többsége ezt elfogadja. Egyfajta szükséges rossznak titulálja. De lássuk be a jelenlegi jogszabályok szerint és minden épeszű emberi észjárást figyelembe véve ez egy illegális cselekedet, ami büntetendő. Tudjuk jól, ha egy cigaretta csikket eldobunk azt is bünteti a rendőr, ha éppen rajta kap.

A videóban hallható a bejelentő véleménye a helyszínen talált illegálisan elhelyezett hulladékról:

Ahogy a képeken is látszik elég nagy buli lehetett, illetve most látom hogy túl vagyunk a 60. X-en és viszonylag nagy ünnepség lehetett a családban, mert elég sok az üveg. Illetve ledobták a régi cipőt is, valószínűleg újat kapott az öreg. Hát a karfiol is megrohadt a konyhában. Kívánom neki, hogy már ne sokáig hordja ide a szemetet.

Csak zöldhulladék? Nagy tévedés! A zsák sok minden volt, de nem csak zöldhulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Csak zöldhulladék? Nagy tévedés! A zsák sok minden volt, de nem csak zöldhulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentőnek köszönjük az újabb felvételt és reméljük a bejelentés hatására sokaknak elmegy a kedve a szemeteléstől, mert ki tudja hogy hol van egy éppen mindent látó kamera …

Csak zöldhulladék? Ne legyünk elnézőek. Ma zöldhulladék, holnap egy sittes zsák? Sajnos ez olyan mint a drog, aki egyszer rákap nehezen tudja abbahagyni.


Hasonló videofelvételeket a központi email címünkre várunk. Bárki aki lát, észlel hasonló cselekményeket, kérjük jelezze.

Központi e-mail címünk: info [kukac] hulladekvadasz.hu

You may also like...