Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Csak zöldhulladék volt a zsákban? NAGYOT TÉVEDSZ! (Videóval)

Csak zöldhulladék volt a zsákban? Sokan azt hitték, hogy csak az volt a zsákban, de a felvétel készítője utána járt egy újabb videóval. Lássuk!

Mint már korábban beszámoltunk és a videómegosztón futótűzként terjed a videó, amin egy meglett férfi kipakolja a VolksWagen fehér Golfjából a szemetes zsákját, amiről sokan azt gondolták, hogy csak zöldhulladék. Az a hozzáállás, hogy a zöldhulladékot ki lehet hordani a természetbe egyértelműen téves, mert nem lehet.

Az emlékezetes pillanat, az elégedett mosoly, amikor a szemetelő megszabadult a szemetétől. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az emlékezetes pillanat, az elégedett mosoly, amikor a szemetelő megszabadult a szemetétől. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kommentekből leszűrtük, hogy az emberek többsége ezt elfogadja. Egyfajta szükséges rossznak titulálja. De lássuk be a jelenlegi jogszabályok szerint és minden épeszű emberi észjárást figyelembe véve ez egy illegális cselekedet, ami büntetendő. Tudjuk jól, ha egy cigaretta csikket eldobunk azt is bünteti a rendőr, ha éppen rajta kap.

A videóban hallható a bejelentő véleménye a helyszínen talált illegálisan elhelyezett hulladékról:

Ahogy a képeken is látszik elég nagy buli lehetett, illetve most látom hogy túl vagyunk a 60. X-en és viszonylag nagy ünnepség lehetett a családban, mert elég sok az üveg. Illetve ledobták a régi cipőt is, valószínűleg újat kapott az öreg. Hát a karfiol is megrohadt a konyhában. Kívánom neki, hogy már ne sokáig hordja ide a szemetet.

Csak zöldhulladék? Nagy tévedés! A zsák sok minden volt, de nem csak zöldhulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Csak zöldhulladék? Nagy tévedés! A zsák sok minden volt, de nem csak zöldhulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentőnek köszönjük az újabb felvételt és reméljük a bejelentés hatására sokaknak elmegy a kedve a szemeteléstől, mert ki tudja hogy hol van egy éppen mindent látó kamera …

Csak zöldhulladék? Ne legyünk elnézőek. Ma zöldhulladék, holnap egy sittes zsák? Sajnos ez olyan mint a drog, aki egyszer rákap nehezen tudja abbahagyni.


Hasonló videofelvételeket a központi email címünkre várunk. Bárki aki lát, észlel hasonló cselekményeket, kérjük jelezze.

Központi e-mail címünk: info [kukac] hulladekvadasz.hu

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek