Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Csepeli Rákóczi Ferenc utca hulladékhalmai - Hulladekvadasz.hu

Csepeli Rákóczi Ferenc utca hulladékhalmai

A II. Rákóczi Ferenc utca illegális hulladékhalmaira lett figyelmes a XXI. kerületi egyik hulladékvadász. Vajon mióta rohadhat ott a hulladék?

Csepelről beérkezett bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni. Reméljük a bejelentés hatására hamarosan megoldódik a helyszín problémája.

A bejelentés szövege
„Szép jó napot kívánok! Ezúton szeretném önöknek bejelenteni,hogy a csepeli II. Rákóczi Ferenc úton illegális szemétlerakás folyik.(Ez egy murvás útszakasz ahol a Hév közlekedik)Az ingatlanba nem lakik senki valószínű,hogy ezért rakják oda a szemetet. Egyre több szemetet hordanak ki,és már tarthatatlan a helyzet. Akik kihordják a szemetet nem igazán barátságosak,és nem  igazán lehet velük kommunikálni. A hulladék számos fajtája megtalálható.Már láttunk patkányokat is.A szemetet talicskával kihordják,és az utca közepén lerakják. Küldök képeket is amin látható,hogy milyen hulladékot raknak ki. Remélem tudnak az ügy érdekében valami tenni,és tudnak segíteni.Szerintem az illetőknek,még kukájuk sincs,így az összegyűlt szemetet inkább kihordják,így szennyezik a környeztet,és az itt lakók egészségét.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

A II. Rákóczi Ferenc utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...