Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Sopron Vitnyédi utca MOCSKA

A Sopron Vitnyédi utca mocskán a bejelentő már napok óta szörnyülködik, de vajon senki mást nem zavar rajta kívül?  A település 2. bejelentése rövid időn belül.

Frissítve II.
2018.02.03.

A bejelentő az alábbi őröm hírrel jelentkezett
“Tisztelt Hulladékvadászok! Köszönöm közreműködésüket! Közben már megoldódott a szemét probléma.Reméljük így is marad a környék”

Köszönjük a takarítást elvégző szerveknek a munkát!


Frissítve I.
2018.01.16.

Egy újabb bejelentés a helyszínről
“Tisztelt Hulladékvadász! Még mindig Sopron,Gyár utca-Vitnyédi utca környéke. Nem messze a belvárostól és elég közel nagy bevásárlóközpontokhoz. Sok külföldi megfordul ezen a környéken a parkolás miatt. Biztos jó véleménnyel távoznak szép városunkból.

Bár ez a környék lassan a VIII. kerülethez hasonlít az örömlányok,meg a betelepült barna,bajuszos és sokszoknyások miatt. A szeméthelyzet mit sem változott,ha lehet még rosszabb lett. Lehet az épület és környéke magánkézben van már,de a városvezetés miért nem tesz semmit??Mellékeltem küldöm a fotókat.”

Köszönjük a bejelentést, továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.


Korábban
2017.11.06.

Az előző bejelentés pár napja érkezett a településről, amivel felkerült a hulladékvadászok nagy-térképére. Köszönjük a bejelentést.

Sopron Vitnyédi utca MOCSKA. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Sopron Vitnyédi utca MOCSKA. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Sopron, Gyár u.-Vitnyédi u. Volt Tempo áruház parkoló.Nem érdekel senkit,csak gyűlik. Mindenféle hulladék,ruhanemű stb.

Hulladék jellege: háztartási

Sopron Vitnyédi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek