Sopron Vitnyédi utca MOCSKA

A Sopron Vitnyédi utca mocskán a bejelentő már napok óta szörnyülködik, de vajon senki mást nem zavar rajta kívül?  A település 2. bejelentése rövid időn belül.

Frissítve II.
2018.02.03.

A bejelentő az alábbi őröm hírrel jelentkezett
“Tisztelt Hulladékvadászok! Köszönöm közreműködésüket! Közben már megoldódott a szemét probléma.Reméljük így is marad a környék”

Köszönjük a takarítást elvégző szerveknek a munkát!


Frissítve I.
2018.01.16.

Egy újabb bejelentés a helyszínről
“Tisztelt Hulladékvadász! Még mindig Sopron,Gyár utca-Vitnyédi utca környéke. Nem messze a belvárostól és elég közel nagy bevásárlóközpontokhoz. Sok külföldi megfordul ezen a környéken a parkolás miatt. Biztos jó véleménnyel távoznak szép városunkból.

Bár ez a környék lassan a VIII. kerülethez hasonlít az örömlányok,meg a betelepült barna,bajuszos és sokszoknyások miatt. A szeméthelyzet mit sem változott,ha lehet még rosszabb lett. Lehet az épület és környéke magánkézben van már,de a városvezetés miért nem tesz semmit??Mellékeltem küldöm a fotókat.”

Köszönjük a bejelentést, továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.


Korábban
2017.11.06.

Az előző bejelentés pár napja érkezett a településről, amivel felkerült a hulladékvadászok nagy-térképére. Köszönjük a bejelentést.

Sopron Vitnyédi utca MOCSKA. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Sopron Vitnyédi utca MOCSKA. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Sopron, Gyár u.-Vitnyédi u. Volt Tempo áruház parkoló.Nem érdekel senkit,csak gyűlik. Mindenféle hulladék,ruhanemű stb.

Hulladék jellege: háztartási

[codepeople-post-map]

Sopron Vitnyédi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...