Őrbottyán külterületén aszfalttömbök borítják a tájat

Őrbottyán is felkerült már a hulladékvadászok nagy-térképére. A település külterületén nagy mennyiségű bontott aszfaltot helyeztek ki a bejelentő szerint.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Veresegyház és Őrbottyán között a fenyvesben nagy mennyiségű aszfalthulladék lett lerakva.”

Hulladék jellege: építési.

Őrbottyán külterületén található helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

A településről a wikipedia szerint

Címere
Alakja: középen hasított pajzs, melynek bal oldalán az Árpád-ház címere,jobb felén kék színben arany harang látható. A címert balról arany búzakalász, jobbról szőlővessző veszi körül.

Fekvése
Pest megyében a budapesti agglomeráció külső övezetében, a fővárostól mintegy 30 km-re, északkeletre, a Nyugati Cserháthoz tartozó Gödöllői-dombság vonulatában helyezkedik el.

Forrás: wikipedia.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet