Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Őrbottyán külterületén aszfalttömbök borítják a tájat - Hulladekvadasz.hu

Őrbottyán külterületén aszfalttömbök borítják a tájat

Őrbottyán is felkerült már a hulladékvadászok nagy-térképére. A település külterületén nagy mennyiségű bontott aszfaltot helyeztek ki a bejelentő szerint.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Veresegyház és Őrbottyán között a fenyvesben nagy mennyiségű aszfalthulladék lett lerakva.”

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

Őrbottyán külterületén található helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

A településről a wikipedia szerint

Címere
Alakja: középen hasított pajzs, melynek bal oldalán az Árpád-ház címere,jobb felén kék színben arany harang látható. A címert balról arany búzakalász, jobbról szőlővessző veszi körül.

Fekvése
Pest megyében a budapesti agglomeráció külső övezetében, a fővárostól mintegy 30 km-re, északkeletre, a Nyugati Cserháthoz tartozó Gödöllői-dombság vonulatában helyezkedik el.

Forrás: wikipedia.

You may also like...