Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Veresegyház határán illegális hulladéklerakások - Hulladekvadasz.hu

Veresegyház határán illegális hulladéklerakások

Veresegyház határán illegális hulladéklerakások keletkeztek a Gödöllői Dombság Tájvédelmi Körzet területén a bejelentő szerint.

A Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi Körzet területe 11 996 hektár, ebből fokozottan védett 3 128 hektár. A Tájvédelmi körzet a Duna–Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága alá tartozik.

A Gödöllőtől keletre található védett területek nagyjából Erdőkertestől Pécelig húzódnak. A Gödöllői-dombság északnyugat–délkelet irányú dombvidéke Váctól és a Cserhát délnyugati határától egészen Albertirsáig, a Tápió-vidékig nyúlik. A dombság földrajzi érdekessége, hogy kelet–nyugati vízválasztóként működik, innen nyugatra a Dunába, míg keletre a Tiszába torkolnak a vízfolyások.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász.hu, az alábbi fotók az Erdőkertesről kivezető Kilencholdas utca erdei részén készültek, az 1D erdészeti jelzésnél a sorompónál. A terület már a Veresegyházi önkormányzathoz tartozik.

Mint ahogy a tábla is jelzi, régi illegális szemétlerakóról van szó, amit valószínűleg az önkormányzat is ismer. Közbenjárásukat előre is köszönöm!”

Hulladék jellege: építési, kommunális.

[codepeople-post-map]

Veresegyház határán található helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...