Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Debrecen Károlyi Mihály utcai villamos megállóhely mögött - Hulladekvadasz.hu

Debrecen Károlyi Mihály utcai villamos megállóhely mögött

Debrecen Károlyi Mihály utcai villamos megállóhely mögötti játszótér mellett található hulladékokra hívja fel a figyelmet a debreceni hulladékvadász.

Állítása szerint már jelentette az aktuális önkormányzatnál, de még nem történt változás. Reméljük, hogy hamarosan a területről a hulladék elszállításra kerül. Valószínűleg a terület magánterület, ilyenkor az önkormányzatoknak felszólítási joga van a tulajdonosnál, aminek sajnos van egy adminisztratív ideje.

A bejelentés szövege
„Tisztelt cím! Debrecen Károlyi Mihály utcai villamos megállóhely mögötti játszótér mellett lassan egy hónapja gyűlik a szemét, wc kagyló, gumiabroncs és társai. Három hete jelentettem be, azóta nincs változás.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, fém.

[codepeople-post-map]

Debrecen Károlyi Mihály utcai villamosmegállóhelyről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.