Debrecen Károlyi Mihály utcai villamos megállóhely mögött

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Debrecen Károlyi Mihály utcai villamos megállóhely mögötti játszótér mellett található hulladékokra hívja fel a figyelmet a debreceni hulladékvadász.

Állítása szerint már jelentette az aktuális önkormányzatnál, de még nem történt változás. Reméljük, hogy hamarosan a területről a hulladék elszállításra kerül. Valószínűleg a terület magánterület, ilyenkor az önkormányzatoknak felszólítási joga van a tulajdonosnál, aminek sajnos van egy adminisztratív ideje.

A bejelentés szövege
“Tisztelt cím! Debrecen Károlyi Mihály utcai villamos megállóhely mögötti játszótér mellett lassan egy hónapja gyűlik a szemét, wc kagyló, gumiabroncs és társai. Három hete jelentettem be, azóta nincs változás.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, fém.

[codepeople-post-map]

Debrecen Károlyi Mihály utcai villamosmegállóhelyről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!