Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Debrecen Károlyi Mihály utcai villamos megállóhely mögött

Debrecen Károlyi Mihály utcai villamos megállóhely mögötti játszótér mellett található hulladékokra hívja fel a figyelmet a debreceni hulladékvadász.

Állítása szerint már jelentette az aktuális önkormányzatnál, de még nem történt változás. Reméljük, hogy hamarosan a területről a hulladék elszállításra kerül. Valószínűleg a terület magánterület, ilyenkor az önkormányzatoknak felszólítási joga van a tulajdonosnál, aminek sajnos van egy adminisztratív ideje.

A bejelentés szövege
“Tisztelt cím! Debrecen Károlyi Mihály utcai villamos megállóhely mögötti játszótér mellett lassan egy hónapja gyűlik a szemét, wc kagyló, gumiabroncs és társai. Három hete jelentettem be, azóta nincs változás.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, fém.

Debrecen Károlyi Mihály utcai villamosmegállóhelyről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.