Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Sárszentmihály és Székesfehérvár határán hulladéklerakatok - Hulladekvadasz.hu

Sárszentmihály és Székesfehérvár határán hulladéklerakatok

Sárszentmihály és Székesfehérvár határán egy hulladékvadásszá vált futó vadászta le trófeáját (szemétdombját). Vajon kik vihették ide hulladékukat?

Frissítve
2018.04.18.

A bejelentő értesített bennünket a terület megtisztításáról. Köszönjük!
„Sziasztok! Nos a jó hír, hogy a helyszínt kitakarították és eltűnt a turistaút mindkét oldaláról az oda lerakott szemét. Rossz hír, hogy a helyszíntől kb 25 – 30 méterre (Fehérvár felé haladva ) pofátlanék máris két kupacot lepakoltak.”

Köszönjük az illetékes szerveknek a takarítás elvégzését.


Korábban
2017.11.13.

A székesfehérvári korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni. Reméljük hamarosan jó hírekkel számolhatunk be a bejelentés hatására.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Futásom alkalmával Sárszentmihály és Székesfehérvár határában találtam a képeken átható szemétlerakót. A helyszínre vonatkozó koordináták a csatoltam.”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai.

[codepeople-post-map]

Sárszentmihály és Székesfehérvár helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális szerveknek.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


Sárszentmihályi település a wikipedia szerint

A megyeszékhelytől, Székesfehérvártól légvonalban körülbelül 5–6 km-re található, a Sárvíz-csatorna mentén. Tengerszint feletti magassága 112 m.

You may also like...