Sárszentmihály és Székesfehérvár határán hulladéklerakatok

Sárszentmihály és Székesfehérvár határán egy hulladékvadásszá vált futó vadászta le trófeáját (szemétdombját). Vajon kik vihették ide hulladékukat?

Frissítve
2018.04.18.

A bejelentő értesített bennünket a terület megtisztításáról. Köszönjük!
“Sziasztok! Nos a jó hír, hogy a helyszínt kitakarították és eltűnt a turistaút mindkét oldaláról az oda lerakott szemét. Rossz hír, hogy a helyszíntől kb 25 – 30 méterre (Fehérvár felé haladva ) pofátlanék máris két kupacot lepakoltak.”

Köszönjük az illetékes szerveknek a takarítás elvégzését.


Korábban
2017.11.13.

A székesfehérvári korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni. Reméljük hamarosan jó hírekkel számolhatunk be a bejelentés hatására.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Futásom alkalmával Sárszentmihály és Székesfehérvár határában találtam a képeken átható szemétlerakót. A helyszínre vonatkozó koordináták a csatoltam.”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai.

Sárszentmihály és Székesfehérvár helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális szerveknek.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


Sárszentmihályi település a wikipedia szerint

A megyeszékhelytől, Székesfehérvártól légvonalban körülbelül 5–6 km-re található, a Sárvíz-csatorna mentén. Tengerszint feletti magassága 112 m.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet