Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Sárszentmihály és Székesfehérvár határán hulladéklerakatok

Sárszentmihály és Székesfehérvár határán egy hulladékvadásszá vált futó vadászta le trófeáját (szemétdombját). Vajon kik vihették ide hulladékukat?

Frissítve
2018.04.18.

A bejelentő értesített bennünket a terület megtisztításáról. Köszönjük!
“Sziasztok! Nos a jó hír, hogy a helyszínt kitakarították és eltűnt a turistaút mindkét oldaláról az oda lerakott szemét. Rossz hír, hogy a helyszíntől kb 25 – 30 méterre (Fehérvár felé haladva ) pofátlanék máris két kupacot lepakoltak.”

Köszönjük az illetékes szerveknek a takarítás elvégzését.


Korábban
2017.11.13.

A székesfehérvári korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni. Reméljük hamarosan jó hírekkel számolhatunk be a bejelentés hatására.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Futásom alkalmával Sárszentmihály és Székesfehérvár határában találtam a képeken átható szemétlerakót. A helyszínre vonatkozó koordináták a csatoltam.”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai.

Sárszentmihály és Székesfehérvár helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális szerveknek.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


Sárszentmihályi település a wikipedia szerint

A megyeszékhelytől, Székesfehérvártól légvonalban körülbelül 5–6 km-re található, a Sárvíz-csatorna mentén. Tengerszint feletti magassága 112 m.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek