Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladék Soltvadkert határában - Hulladekvadasz.hu

Hulladék Soltvadkert határában

Soltvadkert településéről is beérkezett az első bejelentés és ezáltal egy újabb hulladékvadász bejelentés érkezett Bács-Kiskun megyéből. Köszönjük.

Bács-Kiskun megyéből beérkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva tekinthetőek meg.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Hulladékkupacot láttam Soltvadkert határában. Időpont: 2017. november 12. Hely: N 46° 33′ 50.3833″, E 19° 23′ 22.4940”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Soltvadkert helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális szerveknek.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


A település a wikipedia szerint

A város Bács-Kiskun megyében, a Kiskőrösi járásban található.

Fekvése
A Duna-Tisza közén, a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában az 53-as és 54-es közutak kereszteződésében fekszik. Vonattal a Budapest–Kelebia-vasútvonalon érhető el.

Kiskőröstől közúton 13 km-re délkeletre fekszik, Kiskunhalastól 20 km-re északnyugatra, míg a megyeszékhelytől, Kecskeméttől kb. 45 km-re délnyugatra van.

Forrás: wikipedia.