Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rádió Rock 95.8 FM műsorán az Országos Hulladékvadászat

Rádió Rock 95.8 FM műsorában Barabás Bea műsorvezető beszélgetett, Szebenyi Péterrel, környezetmérnökkel, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnökével az Országos Hulladékvadászatról.

Rendszeres Rádió Rock 95.8 hallgatók már hallhatták a korábban sugárzott felvételt a rádiócsatorna adásában. Most a rendszeres hallgatók és akik lemaradtak azok is megtehetik.

Az Országos Hulladékvadászat eseménysorozatunkat minden hónapban meghirdetjük facebookon, amivel az embereket szeretnénk még jobban ösztönözni a hulladékvadászatra és ezáltal a környezetvédelemre.

Besze Marci az első díjazott hulladékvadász az Országos Hulladékvadászat eseménysorozatban. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Besze Marci az első díjazott hulladékvadász az Országos Hulladékvadászat eseménysorozatban. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A képen szereplő fiatalember július hónap legaktívabb hulladékvadásza. Tevékenysége díjazásaként egy öko-tex alapanyagú hulladékvadász pólót kapott nyereményül. A vele készített rövid, de lényegre törő interjút ide kattintva lehet megtekinteni.

A Hulladékvadászok Nagy-térképe elérhető a képre kattintva.

A Hulladékvadászok Nagy-térképe elérhető a képre kattintva.

Országos Hulladékvadászat és azon is túl?
Hamarosan iskolák is indulhatnak úgymond kvázi házi hulladékvadászatokat indítva a tanulóik részére. Célunk vele, hogy a diákok, a fiatalok minél környezettudatosabbakká váljanak.

Köszönjük a Rádió Rock 95.8 FM -nek az adásban való megjelenési lehetőséget.


Ha bejelentést tennél …

Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek