Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rádió Rock 95.8 FM műsorán az Országos Hulladékvadászat - Hulladekvadasz.hu

Rádió Rock 95.8 FM műsorán az Országos Hulladékvadászat

Rádió Rock 95.8 FM műsorában Barabás Bea műsorvezető beszélgetett, Szebenyi Péterrel, környezetmérnökkel, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnökével az Országos Hulladékvadászatról.

Rendszeres Rádió Rock 95.8 hallgatók már hallhatták a korábban sugárzott felvételt a rádiócsatorna adásában. Most a rendszeres hallgatók és akik lemaradtak azok is megtehetik.

Az Országos Hulladékvadászat eseménysorozatunkat minden hónapban meghirdetjük facebookon, amivel az embereket szeretnénk még jobban ösztönözni a hulladékvadászatra és ezáltal a környezetvédelemre.

Besze Marci az első díjazott hulladékvadász az Országos Hulladékvadászat eseménysorozatban. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Besze Marci az első díjazott hulladékvadász az Országos Hulladékvadászat eseménysorozatban. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A képen szereplő fiatalember július hónap legaktívabb hulladékvadásza. Tevékenysége díjazásaként egy öko-tex alapanyagú hulladékvadász pólót kapott nyereményül. A vele készített rövid, de lényegre törő interjút ide kattintva lehet megtekinteni.

A Hulladékvadászok Nagy-térképe elérhető a képre kattintva.

A Hulladékvadászok Nagy-térképe elérhető a képre kattintva.

Országos Hulladékvadászat és azon is túl?
Hamarosan iskolák is indulhatnak úgymond kvázi házi hulladékvadászatokat indítva a tanulóik részére. Célunk vele, hogy a diákok, a fiatalok minél környezettudatosabbakká váljanak.

Köszönjük a Rádió Rock 95.8 FM -nek az adásban való megjelenési lehetőséget.


Ha bejelentést tennél …

Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...