Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Újabb szerepi bejelentés Natura 2000-es területről - Hulladekvadasz.hu

Újabb szerepi bejelentés Natura 2000-es területről

Újabb szerepi illegális hulladékkal kapcsolatos bejelentés érkezett Natura 2000-es területről az alföldi településről. Vajon hány ehhez hasonló van még?

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím, a Szerep-hez tartozó 47.2348 ; 21.1436 GPS koordinátájú területen illegálisan hulladékot helyeznek el! Ez a helyi vasútállomás mögött található, amit egy sűrű, bokros rész takar el a várakozó utasok szeme elől; de a vonatról már nagyon jól látszik a tarthatatlan helyzet. Feltételezhetően valamiféle bontási törmelékről lehet szó, ami néhány hónapja került oda. Vályog falazat, tégla, cserép és betondarabok, vegyesen különféle háztartási hulladékokkal – lett szétterítve a területen. Tetézi a bajt, hogy ez egy „Natura 2000″ besorolású természetvédelmi terület! Köszönjük szíves közbenjárásukat az ügyben!”

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

Szerepi helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...