Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Iszkaszentgyörgy – Aligvári zártkert

Iszkaszentgyörgy Aligvári zártkerjéből jött az alábbi bejelentés, amiben főként bontott autóalkatrész található. Köszönjük a bejelentést.

Frissítve
2018.04.26.

A bejelentő tájékoztatott bennünket a korábbi bejelentésének a helyszínét megtisztították
“Tisztelt Szerkesztők! Mai hajnali futásom során örömmel tapasztaltam, hogy a tavaly novemberben jelzett helyszín teljes szakaszán megtisztult. Az utat kettős árokkal lezárták.  Reméljük sokáig tiszta marad a kiserdő.”

Köszönjük a bejelentőnek az értesítést, illetve a illetékes szervek dolgozóinak az alapos takarítás elvégzését.


Korábban
2017.11.22.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Aligvári zártkertektől a 8. ut felé vezető földút két oldalán évek során lerakott szemét halmok. Az odahordott zöld hulladék ” jótékonyan ” elfed. Vajon honnan is hordhatták ide … “

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag, elektronikai, üveg.

Iszkaszentgyörgy helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek