Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Iszkaszentgyörgy - Aligvári zártkert - Hulladekvadasz.hu

Iszkaszentgyörgy – Aligvári zártkert

Iszkaszentgyörgy Aligvári zártkerjéből jött az alábbi bejelentés, amiben főként bontott autóalkatrész található. Köszönjük a bejelentést.

Frissítve
2018.04.26.

A bejelentő tájékoztatott bennünket a korábbi bejelentésének a helyszínét megtisztították
„Tisztelt Szerkesztők! Mai hajnali futásom során örömmel tapasztaltam, hogy a tavaly novemberben jelzett helyszín teljes szakaszán megtisztult. Az utat kettős árokkal lezárták.  Reméljük sokáig tiszta marad a kiserdő.”

Köszönjük a bejelentőnek az értesítést, illetve a illetékes szervek dolgozóinak az alapos takarítás elvégzését.


Korábban
2017.11.22.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Aligvári zártkertektől a 8. ut felé vezető földút két oldalán évek során lerakott szemét halmok. Az odahordott zöld hulladék ” jótékonyan ” elfed. Vajon honnan is hordhatták ide … „

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag, elektronikai, üveg.

[codepeople-post-map]

Iszkaszentgyörgy helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...