Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Piti szemetelők ismét Eger félreeső utcájában - Hulladekvadasz.hu

Piti szemetelők ismét Eger félreeső utcájában

Piti szemetelők, akiknek rutin a szemét árokba borítása. Éppen, hogy csak elcsitultak a kedélyek a korábban lencsevégre kapott egri szemetelő ügyében máris újabb felvételek készültek ugyanabban az utcában.

Úgy néz ki sokakat nem tántorít el a szemeteléstől a folytonos tettenérések, hiszen két hét elteltével újabb szemetelőket vett lencsevégre az a bizonyos kamera. Öröm az ürömben, hogy főként csak zöldhulladék került a természetbe pár darab sörös doboz kísérletével.

A bejelentés szövegében található linkekre kattintva a youtube videómegosztó csatornán mindenki megtekintheti az elkövetés mikéntjét, folyamatát. Reméljük minél több embert térít el az ilyesfajta büntetendő cselekedettől.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb két videóval bővült gyűjteményünk. Az I. szemetelő itt nézhető meg, a II. szemetelő meg itt nézhető meg. A nagyobbik adag „sajnos és csak” füvet, földet és gyökereket tartalmazott, a piros szemetes zsák pedig sörös dobozokat, de az eljárás ugyanaz mint eddig, a kettő között két és fél óra telt el. Mindkettőt megtalálva, a sörös dobozokat kipecáztuk és kidobtuk, a földet és füvet pedig szétszórtuk a patakparton, hogy ne tegyenek a kupac mellé másikat.”

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

A piti szemetelők rajtakapásos felvételét, illetve bejelentést továbbítjuk az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...