Piti szemetelők ismét Eger félreeső utcájában

Piti szemetelők, akiknek rutin a szemét árokba borítása. Éppen, hogy csak elcsitultak a kedélyek a korábban lencsevégre kapott egri szemetelő ügyében máris újabb felvételek készültek ugyanabban az utcában.

Úgy néz ki sokakat nem tántorít el a szemeteléstől a folytonos tettenérések, hiszen két hét elteltével újabb szemetelőket vett lencsevégre az a bizonyos kamera. Öröm az ürömben, hogy főként csak zöldhulladék került a természetbe pár darab sörös doboz kísérletével.

A bejelentés szövegében található linkekre kattintva a youtube videómegosztó csatornán mindenki megtekintheti az elkövetés mikéntjét, folyamatát. Reméljük minél több embert térít el az ilyesfajta büntetendő cselekedettől.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb két videóval bővült gyűjteményünk. Az I. szemetelő itt nézhető meg, a II. szemetelő meg itt nézhető meg. A nagyobbik adag „sajnos és csak” füvet, földet és gyökereket tartalmazott, a piros szemetes zsák pedig sörös dobozokat, de az eljárás ugyanaz mint eddig, a kettő között két és fél óra telt el. Mindkettőt megtalálva, a sörös dobozokat kipecáztuk és kidobtuk, a földet és füvet pedig szétszórtuk a patakparton, hogy ne tegyenek a kupac mellé másikat.”

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

A piti szemetelők rajtakapásos felvételét, illetve bejelentést továbbítjuk az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet