Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Piti szemetelők ismét Eger félreeső utcájában

Piti szemetelők, akiknek rutin a szemét árokba borítása. Éppen, hogy csak elcsitultak a kedélyek a korábban lencsevégre kapott egri szemetelő ügyében máris újabb felvételek készültek ugyanabban az utcában.

Úgy néz ki sokakat nem tántorít el a szemeteléstől a folytonos tettenérések, hiszen két hét elteltével újabb szemetelőket vett lencsevégre az a bizonyos kamera. Öröm az ürömben, hogy főként csak zöldhulladék került a természetbe pár darab sörös doboz kísérletével.

A bejelentés szövegében található linkekre kattintva a youtube videómegosztó csatornán mindenki megtekintheti az elkövetés mikéntjét, folyamatát. Reméljük minél több embert térít el az ilyesfajta büntetendő cselekedettől.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb két videóval bővült gyűjteményünk. Az I. szemetelő itt nézhető meg, a II. szemetelő meg itt nézhető meg. A nagyobbik adag „sajnos és csak” füvet, földet és gyökereket tartalmazott, a piros szemetes zsák pedig sörös dobozokat, de az eljárás ugyanaz mint eddig, a kettő között két és fél óra telt el. Mindkettőt megtalálva, a sörös dobozokat kipecáztuk és kidobtuk, a földet és füvet pedig szétszórtuk a patakparton, hogy ne tegyenek a kupac mellé másikat.”

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

A piti szemetelők rajtakapásos felvételét, illetve bejelentést továbbítjuk az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek