Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tárnok Öreghegy szemétdombbá válása (videóbejelentés) - Hulladekvadasz.hu

Tárnok Öreghegy szemétdombbá válása (videóbejelentés)

Tárnok Öreghegy szemétdombbá válásának lehetünk tanúi a beérkezett videóbejelentésnek köszönhetően. Lehangoló képsorok következnek!

Frissítve
2018.01.29.

A bejelentő szerint a területet megtisztították a kihelyezett illegális hulladéklerakásoktól.

Köszönjük az aktuális szerveknek az alapos takarítási munkálatokat.


Korábban
2017.11.27.

A helyszínéről korábban már érkezett bejelentés, de sajnos a hulladék pontos helyszínéről nem kaptunk tájékoztatást. Ennek okán a bejelentést nem is publikáltuk. Viszont most egy videó kíséretében egy újabb bejelentés érkezett pontos helyszín megadással, ami elengedhetetlen a bejelentések publikálásához.

Miért is fontos ez számunkra, hogy pontos legyen a helyszín megadása?
A bejelentéseket továbbítjuk az aktuális önkormányzatokhoz, akik ezáltal minél gyorsabban, pontosabban tudnak a tettek mezejére lépni.

A Tárnok Öreghegy helyszínéről november elején érkezett bejelentésből származó képi anyag. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Tárnok Öreghegy helyszínéről november elején érkezett bejelentésből származó képi anyag. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Egy éve költöztem Öreg-hegyre a családommal akkor még ezen a részen az őzek voltak, amik maximum felkeltették a figyelmünket amikor erre jártunk innen 3-as úton lehet le jutni ezekből a Csúcs utca az egyetlen „járható” legalábbis eddig itt lehetett lezötykölődni a legkíméletesebben de lassan már az itt leömlesztett szemét szigetektől nem lesz kivitelezhető gondolom azért nem foglalkozik vele senki mert ez üdülőövezet legalábbis tavaly télen amikor egy út se volt takarítva ez volt a kifogás de könyörgöm tudja valaki hányan laknak itt?!

Szögek az úton és az út mentén. Vajon véletlen vagy szándékos? / Fotó:hulladekvadasz.hu

Szögek az úton és az út mentén. Vajon véletlen vagy szándékos? / Fotó:hulladekvadasz.hu

A helyszín 2461 Tárnok Csúcs utca az említett utca egy része Érdhez tartozik a Fundoklia-völgy mögött az m7essel párhuzamosan van az a rész rendezett de a Tárnoki rész a bejelentésem óta még katasztrofálisabb és nem történik semmi!”

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektronikai, bontott autóalkatrész.

[codepeople-post-map]

Tárnok Öreghegy helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


Tárnok Öreghegy képekben

A helyszín szépségeiről, történelmi múltjáról a róla elkészített facebook közösségi oldalon lehet tájékozódni, ide kattintva.

You may also like...