Gárdony Akácfa utca – Levél utca hulladéksarok (Frissítve)

Gárdony Akácfa utca – Levél utca hulladéklerakóvá vált kereszteződéséből érkezett a bejelentés. Tömött zsákok, ruhaneműk. Valaki költözött?

Frissítve
2017.12.19.

A bejelentőtől az alábbi örömtől duzzadó levelet kaptuk:
“Kedves Hulladékvadász! Örömmel tájékoztatunk Titeket,hogy az alábbi bejelentésünk állapota megváltozott. A mai napon készített fényképeink mutatják,hogy a teljes terület megtisztításra került,hulladék mentes.

Lakóközösségünk számára ez a legszebb karácsonyi ajándék! Köszönjük a jelenleg ismeretlen jótevőknek!”

Köszönjük a tájékoztatást a bejelentőnek és az aktuális szerveknek a takarítási munkálatokat.

Korábban
2017.11.28.

Gárdony Akácfa utca - Levél utca sarka nem hulladéklerakót. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Gárdony Akácfa utca – Levél utca sarka nem hulladéklerakót. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sajnálatos módon az illegális hulladék lerakás az Akácfa utca és Levél utca által határolt területen, Gárdony városban ismét megjelent. Az alábbi fényképeket 2017-11-26-án készítettem. Ezúttal ruhanemű,élelmiszer csomagolás,festőecset,kerámia és zöld hulladék került kihelyezésre a korábban hulladéktól megtisztított területen. Ismételten kérem szíves közbenjárásukat az üggyel kapcsolatosan.”

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Gárdony Akácfa utca szemeteszsákok helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet