Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szombathely Zrínyi Ilona utcai szemeteszsák

Szombathely Zrínyi Ilona utcai szemeteszsák rontja a helyiek szépérzékét már hetek óta a bejelentő szerint. A zsák nagysága miatt nem fér köztéri kukába.

Szombathely Zrínyi Ilona utcai szemeteszsák. Téged is zavar? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szombathely Zrínyi Ilona utcai szemeteszsák. Téged is zavar? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Szombathelyen a Zrínyi Ilona 39 sarkán a piac felőli oldalon egy kék szemeteszsák ,tele szeméttel éktelenkedik hetek óta . Úgy gondoltam bejelentem,hátha tudok valamit tenni . Elszállítani nem tudom,a köztéri kukákba nem fér. Köszönöm.”

Hulladék jellege: háztartási

Szombathely Zrínyi Ilona utcai szemeteszsák helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek