Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Különvélemény – egy rovat a lakosság szerkesztésével

Különvélemény rovatunkat azoknak hoztuk létre, akik szívesen megosztanák gondolataikat fogyasztói társadalmunk negatív vagy pozitív hatásairól.

Továbbá azoknak hoztuk létre, akik nem tudják kihez forduljanak társadalmunkat érintő problémákkal. Többek közt rovatunk célja a lakosság hulladékkal, fogyasztói társadalmunkkal kapcsolatos véleményének, problémáinak a felkutatása.

Ha szívesen megosztanád másokkal is gondolataidat ide kattintva tudod felvenni velünk a kapcsolatot.

A különvélemény joga mindenkit megillet. Reméljük sokan élnek majd vele.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek