Különvélemény – egy rovat a lakosság szerkesztésével

Különvélemény rovatunkat azoknak hoztuk létre, akik szívesen megosztanák gondolataikat fogyasztói társadalmunk negatív vagy pozitív hatásairól.

Továbbá azoknak hoztuk létre, akik nem tudják kihez forduljanak társadalmunkat érintő problémákkal. Többek közt rovatunk célja a lakosság hulladékkal, fogyasztói társadalmunkkal kapcsolatos véleményének, problémáinak a felkutatása.

Ha szívesen megosztanád másokkal is gondolataidat ide kattintva tudod felvenni velünk a kapcsolatot.

A különvélemény joga mindenkit megillet. Reméljük sokan élnek majd vele.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet