Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
HírTv Látótér című műsorában a Hulladékvadász.hu - Hulladekvadasz.hu

HírTv Látótér című műsorában a Hulladékvadász.hu

A HírTv Látótér című műsorában szerepelt a Hulladékvadász.hu, a téma a magyarországi hulladékgazdálkodási rendszer esetleges hiányosságai.

A műsorban Szebenyi Péter, környezetmérnök, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke beszélt az országban elharapódzó illegális hulladéklerakásokról és annak gyökereiről. A hulladékvadász.hu -t érintő rész: 7 perc 14 másodpercnél kezdődik. (A forgatási helyszínnel kapcsolatban azóta több fejlemény is történt, bővebben a cikk végén.)

A helyszín Budapest XIII. kerület, Angyalföld és XIV. kerület Zugló határa, a Hungária körúti felüljáró alatti terület. Ezen a területen évek óta illegális hulladéklerakások történnek, ami szinte megfékezhetetlennek tűnik. A terület korábbi bejelentése ide kattintva megtekinthető, illetve a tavalyi takarításról szóló beszámoló itt található.

De azért több esetben tettenérés is történt. A legutóbbit éppen egy arra járó hulladékvadász örökítette meg, amit továbbítottunk az aktuális szerveknek. A feljelentés folyamatban van legfrissebb értesüléseink szerint. A tettenérés beszámolóját ide kattintva lehet megtekinteni.

Továbbá egy korábbi alkalommal a Méltán Híres Civilek jótékonysági kampányban való részvételünkkor ezen a helyen forgattuk le a kampányvideónkat.

Négy civil szervezet részvételével veszi kezdetét a The Famous Grouse idei jótékonysági kampánya. A márka Facebook-oldalán meghirdetett pályázaton a közönség szavazatai dönthetik el, hogy a négy szervezet közül a JÖN Alapítvány. kapja meg a „Méltán Híres Civilek” címmel járó félmillió forintos támogatást.

A szavazás december 4-én kezdődik a The Famous Grouse facebook oldalán. Mindenki szavazatát előre köszönjük. 

A HírTv Látótér című műsorának köszönjük a megjelenési lehetőséget.


A HírTv Látótér című műsorról bővebben

„Tények, amikről nem beszélnek. Érvek, amiket nem akarnak meghallani. Emberek, akiket ott hagytak az út szélén. A látszat néha csal, de az objektív mindent megmutat! Látótérben Magyarország! Műsorvezető: Magyar Márton” – forrás hirtv.hu.


A Hungária körúti felüljáró alatti területet a forgatás utáni napokban a MÁV kitakarította. Ezzel kapcsolatban még várjuk a MÁV-tól a hivatalos sajtóanyagot. Addig is egy friss kép a helyszínről.

A fénykép november 25-én készült a Hungária körúti felüljáró alatti területről. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A fénykép november 25-én készült a Hungária körúti felüljáró alatti területről. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Köszönjük a MÁV-nak a terület kitakarítását. Reméljük a takarításon túl a terület tisztán tartását is megoldják.

You may also like...