Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Méltán Híres Civilek jótékonysági kampányában a JÖN Alapítvány - Hulladekvadasz.hu

Méltán Híres Civilek jótékonysági kampányában a JÖN Alapítvány

Méltán Híres Civilek The Famous Grouse skót whiskymárka jótékonysági kampányában indul az oldalunk üzemeltetője, a JÖN Alapítvány

Négy civil szervezet részvételével veszi kezdetét a The Famous Grouse idei jótékonysági kampánya. A kampányvideónk a youtube-on, illetve a skót whiskymárka facebookos oldalán megtekinthető (amit mellesleg már közel 7000-en néztek meg).

Kérjük szavazatoddal támogasd a hulladekvadasz.hu-t, azaz oldalunk üzemeltetőjét, a JÖN Alapítvány-t Ezen a linken szavazhatsz ránk: https://anapp.me/f/E6P/391

A márka Facebook-oldalán meghirdetett pályázaton a közönség szavazatai dönthetik el, hogy

  • a színházi és közösségi térként funkcionáló Jurányi Házat működtető FÜGE,
  • a környezetvédelmi felelősségvállalásra buzdító JÖN Alapítvány,
  • a sérült madarak gyógyítását célul kitűző Madárkórház Alapítvány,
  • vagy a mozgássérültek számára programokat szervező Mozduljunk ki! Egyesület

kapja a „Méltán Híres Civilek” címmel járó félmillió forintos támogatást.

Az nyer, aki a legtöbb közönség szavazatot kapja.

A vezető skót whiskymárka tevékenységének százhúsz éves alapítása óta fontos részét képezi a társadalmi felelősségvállalás. A The Famous Grouse rendszeresen nyújt segítséget az elfogadóbb társadalomért és fenntartható fejlődésért küzdő szervezeteknek és magánszemélyeknek. Tavalyi kampányában hétköznapi példaképeink mindennapi hőstettein keresztül igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy mindenki képes hozzájárulni saját közössége és környezete jobbá tételéhez.

Az idei, november közepén induló jótékonysági akció célja négy − esélyegyenlőségért, környezetvédelemért és a kulturális sokszínűségért dolgozó – alapítvány bemutatása és közhasznú tevékenységük támogatása.

A The Famous Grouse hivatalos Facebook-oldalán megvalósuló kampány során a résztvevők megismerését követően a közönség választhatja ki azt a civil szervezetet, amelyet a márka 500.000 Ft értékű támogatásban részesít.

Öt éve nyitotta meg kapuit a Széll Kálmán tér közelében a FÜGE alapította Jurányi Ház, egy elhagyott épületből született közösségi tér, ahol táskatervezőktől kezdve tánccsoportokon át színházi társulatokig sok tehetséges és lelkes alkotó, előadó és egyéb szervezet talált otthonra.

Élhetőbb és környezettudatosabb Magyarországért kampányol a díjnyertes JÖN Alapítvány. A Hulladékvadász közösségi bejelentő oldaluk és alkalmazásuk az illegális hulladéklerakás felszámolásában fogja össze a felelősségteljes felhasználókat.

A hortobágyi Madárkórház Alapítvány 18 éve gondoskodik az egész ország területéről érkező évi 800-1000 vadon élő madár gyógyításával és rehabilitációjával.

Mozgássérültek segítése céljából jött létre a Mozduljunk ki! Egyesület. A csapat szakképzett önkéntesek segítségével a mozgáskorlátozott huszonévesek azon vágyát váltja valóra, hogy önállóan, szülői segítség nélkül vehessenek részt koncerteken és fesztiválokon – ahogy általában minden hasonló életkorú társuk.

A Méltán Híres Civilek jótékonysági kampányán résztvevő szervezetekről és a december elején induló közönségszavazásról bővebb információ a The Famous Grouse Facebook-oldalán.