Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rózsabimbó utca elektronikai hulladéka

Rózsabimbó utca elektronikai hulladékaira lett figyelmes a 16. kerületi hulladékvadászunk. Vajon a régi tévét elérte végzete avagy akciós a plazmatévé?

Budapest XVI. kerületének korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni. Tudni illik, hogy elektronikai termékeket ingyen átvesznek minden elektronikai eszközt árusító üzletben.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! A 16. kerület Rózsabimbó utcájában néhány hete megjelent egy hűtő szekrény és ma reggelre egy TV és négy zsák hulladék is mellé került. Tudnának segíteni hogy eltűnjön ez onnan, vagy kinek jelezhetném mielőtt még jobban eldurvul a helyzet? Előre is köszönöm!”

Hulladék jellege: elektronikai.

Rózsabimbó utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek