Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szigetszentmiklós Kajszi utca

Szigetszentmiklós Kajszi utca mentén egy gazdátlan telken illegális hulladéklerakásokat vélt felfedezni a helyi hulladékvadászunk.

A településről folyamatosan érkeznek a bejelentések. Vajon minden rendben van ott? Honnan ömlik ide ez a rengeteg szemét? Korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Vegyes hulladék van a területen csomókban és elszórva egyaránt. Valószínű magánterületen van a Szigetszentmiklós Kajszi utcában.”

Hulladék jellege: kommunális.

Szigetszentmiklós Kajszi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek