Szigetszentmiklós Kajszi utca

Szigetszentmiklós Kajszi utca mentén egy gazdátlan telken illegális hulladéklerakásokat vélt felfedezni a helyi hulladékvadászunk.

A településről folyamatosan érkeznek a bejelentések. Vajon minden rendben van ott? Honnan ömlik ide ez a rengeteg szemét? Korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Vegyes hulladék van a területen csomókban és elszórva egyaránt. Valószínű magánterületen van a Szigetszentmiklós Kajszi utcában.”

Hulladék jellege: kommunális.

Szigetszentmiklós Kajszi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet