Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Pécs, egyben Baranya megye első bejelentése

Pécs városából első és egyben Baranya megye első bejelentése érkezett meg most. Ezzel már Magyarország minden megyéjéből érkezett bejelentés. Köszönjük.

Korábbi bejelentések mint már említettük nincsenek a településről. Viszont az első megérkezett, aminek nagyon örülünk. 🙂

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Havihegy Rétfalvy kereszt szikla körüli köveknél, bokorban szemét. A helyszínen a nézelődők hagyják itt. Szemétgyűjtő 50 m-en belül nincs.”

Hulladék jellege: háztartási.

Pécs helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek