Csalogány utcai kutyafuttató, ahol szögek állnak ki a hulladékból (Frissítve)

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az I. kerületi Csalogány utcai kutyafuttató helyszínéről érkezett az alábbi bejelentés, ahol  a bejelentő szerint a kialakult szemétdombból szögek állnak ki.

Frissítve II.
2017.12.12.

A bejelentőtől kapott információk alapján a szögekkel teletűzdelt építési hulladéklerakatokat a Budavári Önkormányzat eltakarította.
“Már el is takarították! Hétfőn elkezdtek, és mára mar csak parkoló autók maradtak. Nagyon hatékonyak vagytok! Köszönjük!”

A bejelentő által küldött fotó már a 2017 december 12i állapotokat mutatja. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentő által küldött fotó már a 2017 december 12i állapotokat mutatja. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mi köszönjük a bejelentést és az I. kerületi Önkormányzatnak a hatékony takarítási munkát! Továbbá az országos médiáknak a bejelentés megosztását!


Frissítve I.
2017.12.11.

A bejelentés publikálása után továbbítottuk az aktuális, Budavári Önkormányzatnak a bejelentést, akik az alábbi választ adták a hulladékproblémával kapcsolatban
“Köszönjük bejelentését, a Budavári Önkormányzat haladéktalanul intézkedik a Csalogány utcai kutyafuttató megtisztításáról.”

Köszönjük az önkormányzat munkáját. Várjuk a fejleményeket.


Korábban
2017.12.09.

Mindez embere és állatra egyaránt veszélyes kimondottan, hogy a területre kisgyerekes – kutyás családok is erőszeretettel járnak kikapcsolódni.

A Csalogány utcai kutyafuttató egyik építési hulladékdombja. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Csalogány utcai kutyafuttató egyik építési hulladékdombja. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! A Csalogány utca- Vándor utca- i kutyafuttató, a frissen átadott színes Budapestért falfelület előtt- törmelék , sitt, autóparkoló. Kutyákra gyerekekre veszélyes a fákból kiálló szögek miatt. A kutyafuttató, az önkormányzat I. kerület kezelésében van. 

A kutyafuttató által közrevett ház egyik oldalát a színes Budapest projekt miatt leszigeteltek és lefestettek. Egyidejűleg a tetőteret is kipakoltak, és beépítették. Ez immár 2-3 hónapja.

A Csalogány utca 36. azóta tart ez a lehetetlen állapot. A kutyákra veszelyes a szögekkel teli fa sitt. A bejárat nyitott amióta a színes varos projekt elindult. Azelőtt éjszakára be volt zárva a futtató és minden nap reggel kinyitotta.”

Hulladék jellege: építési.

2014-ben a falfestés előtti állapotok, akkor még zárták a kaput. / Fotó: Google Maps

2014-ben a falfestés előtti állapotok, akkor még zárták a kaput. / Fotó: Google Maps

Csalogány utcai kutyafuttató helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: