Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Csalogány utcai kutyafuttató, ahol szögek állnak ki a hulladékból (Frissítve)

Az I. kerületi Csalogány utcai kutyafuttató helyszínéről érkezett az alábbi bejelentés, ahol  a bejelentő szerint a kialakult szemétdombból szögek állnak ki.

Frissítve II.
2017.12.12.

A bejelentőtől kapott információk alapján a szögekkel teletűzdelt építési hulladéklerakatokat a Budavári Önkormányzat eltakarította.
“Már el is takarították! Hétfőn elkezdtek, és mára mar csak parkoló autók maradtak. Nagyon hatékonyak vagytok! Köszönjük!”

A bejelentő által küldött fotó már a 2017 december 12i állapotokat mutatja. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentő által küldött fotó már a 2017 december 12i állapotokat mutatja. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mi köszönjük a bejelentést és az I. kerületi Önkormányzatnak a hatékony takarítási munkát! Továbbá az országos médiáknak a bejelentés megosztását!


Frissítve I.
2017.12.11.

A bejelentés publikálása után továbbítottuk az aktuális, Budavári Önkormányzatnak a bejelentést, akik az alábbi választ adták a hulladékproblémával kapcsolatban
“Köszönjük bejelentését, a Budavári Önkormányzat haladéktalanul intézkedik a Csalogány utcai kutyafuttató megtisztításáról.”

Köszönjük az önkormányzat munkáját. Várjuk a fejleményeket.


Korábban
2017.12.09.

Mindez embere és állatra egyaránt veszélyes kimondottan, hogy a területre kisgyerekes – kutyás családok is erőszeretettel járnak kikapcsolódni.

A Csalogány utcai kutyafuttató egyik építési hulladékdombja. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Csalogány utcai kutyafuttató egyik építési hulladékdombja. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! A Csalogány utca- Vándor utca- i kutyafuttató, a frissen átadott színes Budapestért falfelület előtt- törmelék , sitt, autóparkoló. Kutyákra gyerekekre veszélyes a fákból kiálló szögek miatt. A kutyafuttató, az önkormányzat I. kerület kezelésében van. 

A kutyafuttató által közrevett ház egyik oldalát a színes Budapest projekt miatt leszigeteltek és lefestettek. Egyidejűleg a tetőteret is kipakoltak, és beépítették. Ez immár 2-3 hónapja.

A Csalogány utca 36. azóta tart ez a lehetetlen állapot. A kutyákra veszelyes a szögekkel teli fa sitt. A bejárat nyitott amióta a színes varos projekt elindult. Azelőtt éjszakára be volt zárva a futtató és minden nap reggel kinyitotta.”

Hulladék jellege: építési.

2014-ben a falfestés előtti állapotok, akkor még zárták a kaput. / Fotó: Google Maps

2014-ben a falfestés előtti állapotok, akkor még zárták a kaput. / Fotó: Google Maps

Csalogány utcai kutyafuttató helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek