Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pilismaróti illegál hulladékparti a domboldalon - Hulladekvadasz.hu

Pilismaróti illegál hulladékparti a domboldalon

Pilismaróti illegál hulladékparti a domboldalon rendhagyó cím arra utal, hogy a bejelentésben egy domboldalon szinte minden létező hulladékfajta megtalálható, mint egy „bulin”.

Frissítve
2018.01.10.

A bejelentő az alábbi tájékoztatást adta a helyszínről
Hahóóó!!! Szuper hírem van. Ma eltűnt a szemét. Nem tudom ki volt 12-30 és 14 között tűnt el. Nagyon szép. Visszakaptuk a tájat. Küldök előtte utána fotót. Köszönjük , mindegy ki volt.”

Köszönjük az aktuális szerveknek a takarítási munkálatokat, illetve a bejelentőnek a tájékoztatást.


Korábban
2017.12.11.

A település korábbi bejelentése ide kattintva megtekinthető. Egyelőre nem érkezett visszajelzés az első bejelentéssel kapcsolatban.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! 2017.12.09 a lakhelyünktől nem messze a főúttól néhány méterre ez a kép fogadott.A lerakott nagy mennyissėgű hulladék közt hivatalos iratok is vannak névvel, címmel ellátva.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag, elektronikai, üveg, fém, vegyi veszélyes.

[codepeople-post-map]

Pilismaróti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...