Fáradt olaj Székesfehérvár határában

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Fáradt olaj Székesfehérvár határában pontosabban a bejelentő szerint a Kapos utcában. Szomorú, hogy sokak tudatlansága teszi tönkre a világunkat. Miért is?

Ahogy a bejelentő is írja : “Egy liternyi fáradt olajjal egymillió liter édesvizet, azaz körülbelül 50 ember évi ivóvízkészletét változtathatunk szennyvízzé.” – szomorú és lehangoló ez egyben. Fejér megye központjából érkezett bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztők! Egyre többen cserélik házilag az olajat gépjárműveikben. Hallomások alapján jó néhányan lefolyóba öntik, vagy kiviszik a határba ( ld mellékelt képek), miközben a  Mol országszerte átveszi.

Az idézet a Mol honlapjáról“Egy liternyi fáradt olaj egymillió liter édesvizet, azaz körülbelül 50 ember évi ivóvízkészletét változtathatja szennyvízzé. Vízbe kerülve, annak tetején szétterülve megakadályozza az oxigénáramlást, s így súlyos károkat okozhat a növény- és állatvilágban.”
 
Pár méterre néhány m3 építési törmelék …”

Hulladék jellege: fáradt olaj.

[codepeople-post-map]

Fáradt olaj helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!