Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szekszárd külterületi hulladék a természetben

Szekszárd külterületéről érkezett ez a lehangoló képsorokat tartalmazó bejelentés, ahol kommunális hulladéktól az építési hulladékig szinte minden megtalálható.

Ez egyben a város első bejelentése is egyben. Tolna megye korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Már régóta tudok a létezéséről, de eddig nem volt kihez fordulnom. Kommunális hulladék, rézkábelek szigetelése, építkezésből megmaradt kész anyag. Harmadik fotón a GPS koordináták! Köszönöm!”

Hulladék jellege: kommunális, fémhulladék, építési hulladék.

Szekszárd helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek