Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Gyál és Felsőpakony közti erdős részen rengeteg hulladék (90 db képpel) - Hulladekvadasz.hu

Gyál és Felsőpakony közti erdős részen rengeteg hulladék (90 db képpel)

Gyál és Felsőpakony közti erdős részen rengeteg hulladék – írja a bejelentő bejelentésében. A csatolt képekből minden kiderül …

Frissítve
2017.12.20.

„Ha végignézzük a képeket akkor látjuk hogy, olajos kanna, matrac, szigetelés, hűtő, szőnyeg, gumihegyek, mekis pohár, hippos doboz, lökhárító, sárvédő, rendszámtábla tartó, mosdókagyló, csempe, üveg… minden van.” – írja a gyáli hulladékvadász.

A bejelentő 90 darab képpel mutatja be a Gyálon az utcán, az erdőben tapasztalt illegális hulladéklerakási problémát. Meggyőző mennyiség, ami bemutat valami egészen rossz, elfajzott tendenciát. Környezetvédelem ide vagy oda, de ez már társadalmi kérdés, ahova egy helyi önkormányzat már kevés.

A gyáli hulladékvadász az alábbi térképen jelölte az illegális hulladékok elhelyezkedését.

A bejelentő által küldött képen a hulladékkal terhelt terület.

A bejelentő által küldött képen a hulladékkal terhelt terület.

További képek ide kattintva elérhetőek.

Köszönjük a képeket a bejelentőnek. Az aktuális önkormányzatnak sok sikert kívánunk a hulladékprobléma megoldásához.


Korábban
2017.12.18.

Vagy mégsem? Összesen egy képet kaptunk, de állítása szerint a bejelentő szívesen körbefotózza a környéket levadászva trófeáit (hulladékkupacait).

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Gyál és Felsőpakony közti erdős részen sajnos rengeteg hulladék van természetben. 14es csatorna és m0 autópálya mellett készült a kép, de vasút vonalába is sok a szemet pl autógumi. Bár Gyálon belül se jobb a helyzet pl Erdősor utca erdős része.

Mellékelve csatoltam egy képet amin megtalálható remélhetőleg minden információ. a zöld színű vonal mentén végig lehet találni ilyen nagy kiterjedésű kupacokat(kommunális hulladék, autógumik, háztartási gépek például hűtő darabok, építési hulladék), ha szükséges hétvégén végigfotózom. „

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag, üveg.

[codepeople-post-map]

Gyál és Felsőpakony közti erdős helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...