Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemenye község határában hulladékKIRAKAT - Hulladekvadasz.hu

Szemenye község határában hulladékKIRAKAT

Szemenye község határában illegális hulladékkirakatra lelt a bejelentő, mindez a 8-as út mentén. Vas megyei település első bejelentése.

A bejelentés szövegében KÁM községet jelöli meg, de a gps koordináták mást mutatnak.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Kám község határában erdő széli háztartási hulladék ezen a gps kordinátán: 47.102169,16.937675 „

Hulladék jellege: háztartási műanyag

[codepeople-post-map]

Szemenye község helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


A községről a wikipedia szerint

Fekvése
A Kemenesháton található. Irtásfalu jellegéből adódóan határának két fő meghatározója az ökológiailag értékes Farkas-erdő, és a hangulatos szőlőhegy. A 8-as főút északi oldalán terül el.

Története
A vasvári káptalan birtokaként először 1217-ben említik az oklevelekben, de határában a rómaikorból is kerültek elő emlékek. Neve a szomszédságában a 10. században már meglévő (Kaán) vezéri szálláshoz tartozó segédnép települését jelenti. A török időkben elnéptelenedő falut 1757-ben – részben német lakosokkal – újratelepítette az erdőt birtokló sárvári földesúr, ekkor rövid ideig Farkasszentgyörgy néven is szerepelt. Az 1827-ben készült szerény kis kápolna helyén – magánhagyatékból – 1932-ben épült mostani római katolikus műemléktemploma, Szent Vendelnek ajánlva. A hívek 2003-ban öntették újra a világháborúban elvitt harang utódját. A község címerében Szent Vendel látható, ki a pásztorkodást választja a számára felkínált királyi korona helyett.

Forrás: wikipedia.