Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Zugló Budapest roncstemetője

Zugló Budapest roncstemetője, avagy nincs hónap, hogy ne érkezzen bejelentés a XIV. kerületből szétbontott autókról. A mostani helyszín sokaknak nem lehet ismeretlen.

Frissítve
2018.04.27.

Egy helyi lakostól kapott értesülésünk szerint a területről a roncsautókat elszállították.

Köszönjük az illetékes szervek munkáját.


Korábban
2017.12.19.

Francia út! Az itt élők kálváriájáról már szinte a hulladekvadasz.hu indulása(2016.01.01.) óta beszámolunk. A XIV. kerület legszemetesebb, legtöbb bejelentést és a legtöbbféle (szemét, drogosok, autóroncsok) bejelentést megélt útja ez.

A bejelentő állítása szerint a kerekeiktől megcsonkított autók MÁV területen állnak és emiatt a zuglói rendészek nem foglalkoznak vele.

Zugló Budapest roncstemetője

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! A Francia úton 2 helyen a vasúti töltés oldalában roncsautókat helyeztek el. A kerületi Rendészet nem foglalkozik vele mivel MÁV terület. Kérném a segítségeteket. Az egyik a Báthory István parknál van/Francia út 168/Másik Francia út 51 fehér Fiat,kerekek nélkül/Fiaton nincs rendszám, másikon hátul van.”

Hulladék jellege: autóroncs.

Miért gondoljuk azt, hogy Zugló Budapest roncstemetője?

A válaszunk egyszerű: Eddig a legtöbb autóronccsal kapcsolatos bejelentés a hulladekvadasz.hu -ra Zuglóból érkezett, amiről természetesen nem a MÁV vagy Zugló Önkormányzata tehet.

De vajon, akkor ki(k)?  költői kérdés – szerk.

Zuglói Francia út helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek