Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zugló Budapest roncstemetője - Hulladekvadasz.hu

Zugló Budapest roncstemetője

Zugló Budapest roncstemetője, avagy nincs hónap, hogy ne érkezzen bejelentés a XIV. kerületből szétbontott autókról. A mostani helyszín sokaknak nem lehet ismeretlen.

Frissítve
2018.04.27.

Egy helyi lakostól kapott értesülésünk szerint a területről a roncsautókat elszállították.

Köszönjük az illetékes szervek munkáját.


Korábban
2017.12.19.

Francia út! Az itt élők kálváriájáról már szinte a hulladekvadasz.hu indulása(2016.01.01.) óta beszámolunk. A XIV. kerület legszemetesebb, legtöbb bejelentést és a legtöbbféle (szemét, drogosok, autóroncsok) bejelentést megélt útja ez.

A bejelentő állítása szerint a kerekeiktől megcsonkított autók MÁV területen állnak és emiatt a zuglói rendészek nem foglalkoznak vele.

Zugló Budapest roncstemetője

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! A Francia úton 2 helyen a vasúti töltés oldalában roncsautókat helyeztek el. A kerületi Rendészet nem foglalkozik vele mivel MÁV terület. Kérném a segítségeteket. Az egyik a Báthory István parknál van/Francia út 168/Másik Francia út 51 fehér Fiat,kerekek nélkül/Fiaton nincs rendszám, másikon hátul van.”

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

Miért gondoljuk azt, hogy Zugló Budapest roncstemetője?

A válaszunk egyszerű: Eddig a legtöbb autóronccsal kapcsolatos bejelentés a hulladekvadasz.hu -ra Zuglóból érkezett, amiről természetesen nem a MÁV vagy Zugló Önkormányzata tehet.

De vajon, akkor ki(k)?  költői kérdés – szerk.

Zuglói Francia út helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...