Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Törökbálint Régivasútsor utca gazdátlan telkén gyűlik a szemét

Törökbálint Régivasútsor utca gazdátlan telkén gyűlik a szemét a bejelentő szerint. A képen jól látható az illegális hulladéklerakás kiterjedtsége.

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A szemét szépen lassan elemészti a gazdátlanul területen a Régivasútsor utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemét szépen lassan elemészti a gazdátlanul területen a Régivasútsor utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az előző bejelentésemet szépen felszámolták, összetakarítottak és eltűnt minden. Most a Régivasútsorról az új építésű lakópark lehajtójához vezető építési területre hordta be valaki a szemetét de nem kis mennyiségben sajnos. Valószínű nagyobb billenős teherautóval mert szét van terítve valószínű ahogy gyorsan távozott a helyszínről még nem engedte le a platót.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Törökbálint Régivasútsor utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek