Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Üvegzseb, avagy miből működik a Hulladékvadász - Hulladekvadasz.hu

Üvegzseb, avagy miből működik a Hulladékvadász

Üvegzseb, avagy miből is készül és kik támogatják a hulladekvadasz.hu -t üzemeltető Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványt (későbbiekben JÖN Alapítvány).

Most igazán meg fogsz lepődni!

Sokszor kapjuk meg azt a kérdést, hogy minket ki támogat? Kik vannak mögöttünk? Az üvegzseb elvét felhasználva bemutatjuk a valós bevételeinket kedves olvasóinknak, leendő támogatóinknak.

Áldozatos munkánkat szinte teljesen saját költségen végezzük évek óta. 

A hulladekvadasz.hu 2016. január 1-én indult el egy egyszerű lakossági kezdeményezésként Szebenyi Péter környezetmérnök ötlete alapján. Az oldalt jelenleg havi szinten 10-15 ember szerkeszti önkéntes alapon, illetve az ország több pontján a hulladékvadásszá vált lakosság küldi a bejelentéseit az oldalunk bejelentési űrlapját kitöltve, vagy a Hulladékvadász Applikációt használva.

Van aki naponta foglalkozik vele, rovatot vezet, de van aki havonta csupán csak egy-két cikket ír az oldalra vagy a Hulladékvadász Instagram fiókunkat szerkeszti.

A JÖN Alapítvány bejegyzése 2017. május 31-én lépett jogerőre. A szervezetünk adószámmal és bankszámlával rendelkezik.

  • JÖN Alapítvány (Budapest)
  • Számlaszám: 16200151-18537255  – Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.
  • IBAN: HU59 16200151-18537255-00000000

Továbbá Paypalen



 

De beszéljenek a száraz tények, miből is gazdálkodik Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő környezetvédelmi szervezete, a JÖN Alapítvány:

Az alapítvány 2017.  december 20-ig magán és céges támogatása összesen: 102 000 forint!

Részletesebben
Mindösszesen 1 magánszemély támogatott bennünket 2*1000 forinttal és egy Nonprofit alapú cég 100 000 forinttal, amit utólag is nagyon szépen köszönünk!

Üvegzseb! De mi nem panaszkodunk, hanem tesszük a dolgunkat. Fotó: pixabay.com

De mi nem panaszkodunk, hanem tesszük a dolgunkat. Fotó: pixabay.com

Miért üvegzseb?

Szeretnénk tudatni, bemutatni a lakosság, cégek számára, hogy miből tartjuk, illetve tartanánk fel tevékenységünket. A rendszeres sajtómegjelenések, a folyamatosan megoldásra kerülő bejelentések a mi hathatós közreműködésünknek köszönhető. Ez vitathatatlan.

Mégis ezt hogyan végezzük el a mindennapi tevékenységek mellett?
Az oldal szerkesztői, az alapítvány tagjai munka és család mellett végzik ezt az igen hasznos környezetvédő tevékenységet. Van, aki három gyereket nevel, van, aki két műszakos munkarend mellett minden szabadidejét feláldozva dolgozik egy jó ügyért, a környezetvédelemért.

A hulladekvadasz.hu tevékenysége kinek segít?

  • segíti az állami szervek munkáját
  • ösztönzi a lakosságot a környezetvédelemre, tiszta környezet megőrzésére
  • továbbá állandó témát és tartalmat generál a média szereplőinek ingyen
  • továbbá informális rovataival a lakosság gondolkodását a jó irányba tereli (például: Háztartásunk Hulladék Nélkül rovat)

Ezen tevékenységeket jelenleg elhivatottságból, mindenféle rendszeres vagy időközi támogatás nélkül végzi a JÖN Alapítvány.

A környezetvédelem egy olyan területe az életnek, amely minden embert érzékenyen kellene, hogy érintsen. Rengeteg ember akár milliókkal támogat különféle szervezeteket, vajon egy valós környezetvédelemmel foglalkozó, kézzelfogható eredményeket elérő alapítvány nem ér 102.000 forintnál többet?


Ajánlott cikkek:

You may also like...