Hajdúböszörmény Tatári István utca pöcegödre

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Hajdúböszörmény Tatári István utcájában az illegális szemetelés mellett szennyvízhulladék is kerül az utca be nem épített oldalára. A helyiek tehetetlenek.

A bejelentő állítása szerint az utcát körülbelül 3 hónapja átnevezték Csatári Istvánról Tatári István utcára. Emiatt a helyieknek se lehet elsőre ismerős az utca.

A téma az utcán, pontosabban az utca mellett hever, a szemét! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A téma az utcán, pontosabban az utca mellett hever, a szemét! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Hajdúböszörmény Tatári István utcában képződött nagy mennyiségű kommunális szemét. A felszámolását és odakerülésének körülményét tessék kivizsgálni, mivel tudomásom szerint napi szinten hordják az utcára a hulladékokat, a szennyvizet. Az említett ingatlanon belül is igen sok szemét található. Az utcában rágcsálók nagyon elszaporodtak. A képeken lévő szemétdomb, 3 éve növekszik, az utca közepén. A patkányok szaporodnak.

Telefonon, e-mailban és személyesen is jeleztük a problémát,/utoljára ez év februárjában/ érdemben semmi nem történt. 

Reménykedünk, hogy az Önök közbejárása eredményes lesz. Előre is köszönjük! Üdvözlettel: Az utcabeliek. Kellenes ünnepeket!”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Hajdúböszörmény Tatári István utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: