Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hajdúböszörmény Tatári István utca pöcegödre - Hulladekvadasz.hu

Hajdúböszörmény Tatári István utca pöcegödre

Hajdúböszörmény Tatári István utcájában az illegális szemetelés mellett szennyvízhulladék is kerül az utca be nem épített oldalára. A helyiek tehetetlenek.

A bejelentő állítása szerint az utcát körülbelül 3 hónapja átnevezték Csatári Istvánról Tatári István utcára. Emiatt a helyieknek se lehet elsőre ismerős az utca.

A téma az utcán, pontosabban az utca mellett hever, a szemét! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A téma az utcán, pontosabban az utca mellett hever, a szemét! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Hajdúböszörmény Tatári István utcában képződött nagy mennyiségű kommunális szemét. A felszámolását és odakerülésének körülményét tessék kivizsgálni, mivel tudomásom szerint napi szinten hordják az utcára a hulladékokat, a szennyvizet. Az említett ingatlanon belül is igen sok szemét található. Az utcában rágcsálók nagyon elszaporodtak. A képeken lévő szemétdomb, 3 éve növekszik, az utca közepén. A patkányok szaporodnak.

Telefonon, e-mailban és személyesen is jeleztük a problémát,/utoljára ez év februárjában/ érdemben semmi nem történt. 

Reménykedünk, hogy az Önök közbejárása eredményes lesz. Előre is köszönjük! Üdvözlettel: Az utcabeliek. Kellenes ünnepeket!”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Hajdúböszörmény Tatári István utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...