Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mikulásvirág készítése a last minute ajándék ötlet - #38 DIY - Hulladekvadasz.hu

Mikulásvirág készítése a last minute ajándék ötlet – #38 DIY

Mikulásvirág készítése, egyben egy last minute ajándék ötlet részünkről, hiszen két nap múlva itt a Karácsony, a szeretet ünnepe.

Ha szeretnél még egy apróságot készíteni, varrd meg velünk ezt a helyes kis mikulásvirágot, melyet tehetsz a csomagolásra, vagy elkészítheted akár brossként is. Megmutatjuk az alapokat, hogyan készítsd el.

Készítő: Korcsolán Zsuzsanna – Fehér Levendula Műhely

Hozzávalók:

  • piros és zöld filcanyag
  • cérna,tű
  • akryl gyöngy, vagy gyöngy

Elkészítés menete:

Szabad kézzel rajzoljuk fel egy kartonra a képen látható szirom formát. A karton formát az anyaghoz hozzáfogva könnyen kivághatjuk a szükséges mennyiséget.

Egy virághoz 10 db piros sziromra és 2 db zöld sziromra van szükségünk.

Első körben 5 db szirmot varrunk egymáshoz oly módon, hogy a szirmokat a végüknél összecsippentjük és két-három öltéssel összevarrjuk őket.

Majd egyesével egymáshoz illesztve varrjuk tovább.

Készítünk két darab öt sziromból álló halmazt majd ezeket egymás tetejére téve, a gyöngyök segítségével összevarrjuk.

Amikor a 10 db szirmot már összevarrtuk az aljára illesztjük/varrjuk a zöld leveleket és több öltéssel fel-le varrva szorosan összetűzzük.

A kész virágunkat felhasználhatjuk koszorúra, csomagolásra, kitűzőnek, de akár hajpántra ragasztva is remekül mutat.

Reméljük a Mikulásvirág készítése elnyerte a tetszéseteket. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

Ha még több karácsonyi inspirációra van szükséged, akkor nézd meg a Pinteresten található „4 évszak – Tél (+Karácsony)” nevű táblánkat ITT.

Pályázz Te is!

Ha Te is beküldenéd alkotásodat, várjuk pályázatodat a kreativhobbikcsoport@gmail.com címre. Tárgymezőben az alábbi cím szerepeljen: Hulladékvadász DIY – saját alkotás neve. A további alkotásokhoz, újrahasznosításhoz sok sikert kíván a Kreatív Hobbik Csoport!

You may also like...