Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Nyomor és szemét Karácsonykor a Stadionoknál (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Nyomor és szemét Karácsonykor a Stadionoknál (Frissítve)

A nyomor és szemét látványa lehangoló szomorúsága Karácsony alkalmával még keservesebb képet fest, mint egy átlagos napon, hogy emberek élnek az utcán a szemétközt.

Frissítve
2018.01.26.

A bejelentőtől kapott tájékoztatás alapján a területet megtisztították, köszönjük!

Köszönjük a takarítási munkálatokat az aktuális szerveknek.


Korábban
2017.12.22.

A téli hideg beköszöntével napról napra beköltözik a híradásokba, hogy éppen hányan fagytak halálra az éjszaka. A szeretet ünnepén gondoljunk embertársainkra is, akiknek nem adatott meg az otthon melege. A felgyorsuló világunkban, a fogyasztói társadalmunkban ne az elvárt normák, hanem a szeretet és a békesség határozza meg életünket. Becsüljük azt, amink van. – szerk.

Az alábbi bejelentést 2017 december 22-én kaptuk. Szomorú, hogy a XXI. században ilyenek megtörténhetnek a szemünk láttára, hogy egyesek az utcán élnek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Vadászok! Egészen elképesztő az a helyzet, ami a Stadionoknál a Hungária körút, Mogyoródi út sarkán van. Mintha egy szeméttelep vert volna itt tábort. Van itt minden, ha jól megnézik a képeket. De még tüzet is gyújtottak a kedves „használók”. Ez szégyen a kerületre nézve! A Papp László Sport Aréna a közelben illetve az óriási Stadion építkezés.

Amikor világmárkák és az irodalom találkozik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Amikor világmárkák és az irodalom találkozik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ráadásul ez egy parkoló, nem zsibvásár! Hogy történhet ez meg egy ilyen forgalmas helyen? Teljesen le vagyok döbbenve. Volt azért ebbe a parkolóban már sok minden, de nálam ez verte ki végképp a biztosítékot, hogy itt életvitelszerűen élnek emberek a téli hidegben.”

Vannak embertársaink akik mellett naponta elhaladunk mit sem törődve azok nyomorával. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vannak embertársaink akik mellett naponta elhaladunk mit sem törődve azok nyomorával. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális.

Nyomor a Stadionok mellett egy szinte "összkomfortos" nyitott lakás képét adja. Már csak a karácsonyfa hiányzik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Nyomor a Stadionok mellett a helyszín egy szinte „összkomfortos” nyitott lakás képét adja. Már csak a karácsonyfa hiányzik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Korábban már több bejelentés érkezett erről a helyről, ami már évek óta illegális hulladéklerakások, nyilvános vizeldék és rongálások színhelye.

[codepeople-post-map]

Nyomor és szemét helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést és a rengeteg képet a bejelentőnek!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...