Új honlap a lámpahulladék gyűjtésért

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Új honlap segíti e hónaptól a lámpahulladék gyűjtésért érdeklődőket és abban aktívan résztvevőket az ELECTRO-COORD Magyarország Nonprofit Kft. jóvoltából. Megújult külsővel sokkal áttekinthetőbb és könnyebben böngészhető, erről ejtenénk most pár szót.

Új honlap

Forrás: lampahulladek.blog.hu

Legfőbb cél az volt, hogy a világítástechnikai hulladékok hazai gyűjtését és feldolgozását minden eszközzel megkönnyítsék. Ezért az idei évben megvalósított „Közös érdek a lámpa hulladék szelektív gyűjtése” című kampány keretében egy igazán felhasználóbarát felület készült. A weboldalunkon központi helyre került az országos gyűjtőpont kereső felület. Itt néhány gombnyomással megtalálhatod a hozzád közeli gyűjtőhelyeket. Beírhatod a teljes címet, de az is elég, ha az irányítószámot begépeled, és máris válogathatsz a kilistázott és térképen is megjelenített hulladékgyűjtő pontok között.

Kinek szól a honlap?

Ha magánemberként szeretnéd megtudni, mihez kezdj az otthon összegyűjtött elromlott izzókkal és fénycsövekkel, a Lakosság menüben megismerheted gyűjtőedényeinket. A lakosság és az intézményi partnerek is élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy saját gyűjtőedényt igényelnek. Ez mindenképp kényelmes megoldás, ha a jövőben elkötelezetten, aktívan szeretnéd gyűjteni a lámpahulladékot.

Új honlap

Forrás: lampahulladek.blog.hu

A világítástechnikai termékek gyártói és az importőrök is minden információt könnyen elérnek egy számukra létrehozott menü segítségével.

Új honlap

Forrás: lampahulladek.blog.hu

A felső zöld menüben pedig mindent megtudhatsz szervezetünkről, a hazánkban működő országos visszagyűjtési és újrahasznosítási rendszer működéséről.

Új honlap

Ismétlésként idézzük fel, hogy idén mivel foglalkoztunk a Lámpahulladék rovatunkban:

Új honlap áll tehát mindazok rendelkezésére, akik felelősen és külön szeretnék gyűjteni az izzó- lámpa és fénycső hulladékot. Ez mindannyiunk környezettudatos felelőssége!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: