Szeged Szövetkezeti utca 29 hulladékdepó

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Szeged Szövetkezeti utca 29 garázsosán illegális hulladékdepó jelleggel gyűlik a szemét. Ismeretlenek rendszeresen idehordják a szemetüket.

Frissítve
2018.01.24.

Szeged Önkormányzatától az alábbi tájékoztatást kaptuk
“Hivatkozva Hatóságunkhoz 2018. január 02. napján érkezett Szeged város területén jogellenesen elhelyezett hulladékkal kapcsolatos bejelentéseire, az alábbi tájékoztatást adom. Tekintettel arra, hogy a Szövetkezeti út 29. szám alatti ingatlan nem önkormányzati tulajdonában áll, a terület kezelőjének intézkedését kértem arra vonatkozóan, hogy a fentiekben leírt területről és környékéről az illegális hulladék elszállításra kerüljön. További bejelentéseinek kivizsgálása érdekében a szükséges intézkedéseket saját hatáskörben megtesszük. Bejelentését ezúton köszönöm.”

Köszönjük a hivatal válaszát, várjuk a probléma megoldását.

Korábban
2017.12.24.

A bejelentő állítása szerint az épületek és a terület a MÁV tulajdonát képezik. Csongrád megye központjából, Szegedről érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni. Eddig két bejelentés érkezett, amit rendre megoldott az aktuális önkormányzat.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szegeden a MÁV tulajdonában álló szövetkezeti utca 29 szám alatti garázssoron található az illegálisan lerakott hulladék.  46°14.367’N 20°8.642’E “


Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, üveg, fém.

[codepeople-post-map]

Szeged Szövetkezeti utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: