Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szeged Szövetkezeti utca 29 hulladékdepó

Szeged Szövetkezeti utca 29 garázsosán illegális hulladékdepó jelleggel gyűlik a szemét. Ismeretlenek rendszeresen idehordják a szemetüket.

Frissítve
2018.01.24.

Szeged Önkormányzatától az alábbi tájékoztatást kaptuk
“Hivatkozva Hatóságunkhoz 2018. január 02. napján érkezett Szeged város területén jogellenesen elhelyezett hulladékkal kapcsolatos bejelentéseire, az alábbi tájékoztatást adom. Tekintettel arra, hogy a Szövetkezeti út 29. szám alatti ingatlan nem önkormányzati tulajdonában áll, a terület kezelőjének intézkedését kértem arra vonatkozóan, hogy a fentiekben leírt területről és környékéről az illegális hulladék elszállításra kerüljön. További bejelentéseinek kivizsgálása érdekében a szükséges intézkedéseket saját hatáskörben megtesszük. Bejelentését ezúton köszönöm.”

Köszönjük a hivatal válaszát, várjuk a probléma megoldását.

Korábban
2017.12.24.

A bejelentő állítása szerint az épületek és a terület a MÁV tulajdonát képezik. Csongrád megye központjából, Szegedről érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni. Eddig két bejelentés érkezett, amit rendre megoldott az aktuális önkormányzat.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szegeden a MÁV tulajdonában álló szövetkezeti utca 29 szám alatti garázssoron található az illegálisan lerakott hulladék.  46°14.367’N 20°8.642’E “


Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, üveg, fém.

Szeged Szövetkezeti utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek